29 липня 2021

«Сільпо» Петриківський розпис

«Сільпо» Петриківський розпис
1775

У м. Кам’янське Дніпропетровської області на проспекті Шевченка, 9 (ЦУМ) відкрито новий дизайнерський «Сільпо». Магазин присвячено Петриківському розпису ― мистецтву, яке зародилося неподалік від цієї місцевості та внесено до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Петриківський розпис прикрашає стіни й колони магазину, традиційні тарілки і навіть тарілки НЛО. Щоб зберегти автентичність візерунків і душевну пластичність знакової мови, 1352 м2 торгового залу художники розписували вручну. До композиційної оркестровки національного орнаменту митці додали історію продуктів. Стелю декоровано плетеними кошиками та глечиками з кераміки, виготовленими ручним способом спеціально для кам’янського «Сільпо». 

З особливостей асортименту ― багатий рибний відділ із рибою власного гарячого копчення та соління, живою рибою і послугами її очищення, відділ з екзотичними овочами і фруктами, соки фреш, гриль, суші та піца, що готується в печі, розписаній за петриківськими традиціями. А за традиціями «Сільпо» ― на Гостей чекає великій вибір добірних продуктів більш як з 80 країн світу, що відшукав Власний імпорт, продукти з малих фермерських господарств від Лавки Традицій та кулінарія.

У найближчих планах ― запуск власного сервісу доставки страв «Сільпо» Resto. Для цього на базі нового магазину буде працювати dark kitchen. 

До послуг Гостей ― 6 класичних кас, 6 самокас, 2 тютюнові каси, каса доставки та окрема каса кавового бутика. Лайтбокси на кожній із них прикрашено Петриківським розписом. 

Читайте також: «Сільпо» знову в топі кращих супермаркетів Європи

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також