30 липня 2021

ОККО виходить на ринок бітуму

ОККО виходить на ринок бітуму
1694

Холдинг OKKO Group придбав першу партію спеціальних автомобілів-бітумовозів, щоб налагодити власну логістику і збут бітуму в Україні. Автотехніку закуплено в українського виробника Everlast (Одеса) й турецької компанії Ali Riza Usta (Конья). Крім того, на ОККО розпочали формування власного парку вагоноцистерн для перевезення бітуму, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Постачати бітум в Україні холдинг ОККО розпочав ще торік, але досі використовував орендований транспорт. Нині ж компанія має намір створити власний повний цикл від закупівлі продукту у виробника до доставки його замовникові за місцем призначення. 

«Зважаючи на стан доріг в Україні, бітум ще довго залишатиметься ходовим товаром. Торік ми спостерігали, як обсяги споживання цього продукту перевищили 1 мільйон тонн, удвоє перевищивши показник 2019 року. У 2021-му такої стрімкої динаміки вже не буде, але високий попит на бітум збережеться, пояснює віцепрезидент OKKO Group Юрій Кучабський. – І наша мета – стати одним з ключових операторів на цьому ринку».

За його словами, для цього у компанії є достатньо підстав. По-перше, ОККО має давні налагоджені ділові зв’язки із підприємствами-виробниками в Польщі й Білорусі, звідки імпортує бітум. А це є запорукою того, що компанія здатна забезпечити замовників ресурсом вчасно і в потрібних обсягах. По-друге, добре розуміючи специфіку будівництва доріг OKKO Group готова постачати клієнтам бітум з відтермінуванням оплати. На майбутнє ОККО розглядає можливість організації й імпорту в Україну бітуму морським шляхом.

Читайте також: Мережа ОККО відкрила перший АЗК із вікном видачі готових страв

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також