09 серпня 2021

Клієнти ОККО зібрали рекордну кількість речей для нужденних у першому півріччі 2021 року

Клієнти ОККО зібрали рекордну кількість речей для нужденних у першому півріччі 2021 року
1511

З року в рік клієнти мережі АЗК ОККО все активніше беруть участь у соціальному проєкті компанії зі збору вживаних речей для соціально незахищених верств населення. Загалом за 6 місяців 2021 року зібрано 277,5 тонн, що майже на 101 тонну перевершує минулорічний показник, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Протягом другого кварталу на АЗК мережі було зібрано 168,6 тонн речей, які були передані до будинків сімейного типу, малозабезпеченим, ветеранам та вихованцям дитячих центрів. Вживані речі клієнти ОККО залишають у спеціальних контейнерах на 30 АЗК в семи містах України – Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Маріуполі та Запоріжжі. Всі адреси можна дізнатись тут.

З сортуванням та передачею речей нужденним допомагають громадські організації та благодійні фонди, що протягом багатьох років є партнерами ОККО у реалізації проєкту – «Емаус-Оселя», «Україна без меж», «Добрий самарянин», «Допомагаємо».

Нагадаємо також, що у Львові на 5 АЗК мережі встановлені контейнери для збору макулатури. У другому кварталі 2021 року було зібрано – 998 кг, а  за 6 міс. 2021 р. – 2 064 кг вторсировини. Кожен кілограм має значення, бо гроші, отримані від зданої вторсировини, спрямовуються на підтримку дітей з навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Читайте також: ОККО виходить на ринок бітуму

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також