13 серпня 2021

Команда корпорації «Біосфери» взяла участь у прибиранні Софіївської площі

Команда корпорації «Біосфери» взяла участь у прибиранні Софіївської площі
1709

Команда співробітників підприємств, що входять до складу корпорації «Біосфера», взяла участь у прибиранні Софіївської площі від забруднень, які були нанесені спортивними шинами під час дрифту для зйомки відео. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Після того як в новинах з’явилася інформація про нанесену шкоду історичній пам’ятці, співробітник компанії, який відповідає за професійну хімію, вирішив спробувати як миючі засоби бренду PROservice впораються із таким завданням.  Засоби показали свою ефективність, тому згодом на площу приїхало 25 колег, які на волонтерських засадах долучилися до прибирання.

Співробітники виділили частину зіпсованого покриття, яке ще не було відмите іншими волонтерами, і використавши 50 л миючого засобу та 2,5 години повернули площі попередній вигляд.

«Ми були впевнені, що хімія PROserviceAdvanced з легкістю впорається з такими забрудненнями, а після того, як протестували та впевнилися, в нас не було сумнівів, що ми маємо допомогти місту. Адже, напередодні річниці Дня Незалежності, вигляд міста та історичних об’єктів вкрай важливий. Тому ми зібрали всіх небайдужих, взяли щітки, засіб для чищення та рукавиці і поїхали повертати історичній пам’ятці достойний вигляд. Для нас дуже важливо, що з ініціативою такого характеру до нас звернувся саме наш колега, який ініціював таку несподівану волонтерську активність»,- коментує  Вікторія Назарчук, керівник департаменту маркетингу служби з розвитку напрямку  PROservice

Згодом на площу приїхала також співачка Alyona Alyona, яка частково брала участь в зйомках відео, та долучилася до прибирання. Співробітники корпорації передали її команді ще додатково 50 л миючого засобу та інші потрібні матеріли для якісного та швидкого клінінгу.

Читайте також: В Україні відкрилась освітня онлайн платформа «Фрекен Бок Академія»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також