16 серпня 2021

Київський КПК придбав виробничий майданчик в Дніпропетровській області

Київський КПК придбав виробничий майданчик в Дніпропетровській області
1453

В рамках стратегії розвитку ККПК нарощує свою присутність на ринку і планує запустити новий майданчик з виробництва гофротари. Це дозволить створити понад 250 нових робочих місць і спростить постачання упаковки для споживачів Східному і Південно-Східному регіонах України. 

28.07.2021 р. Київський картонно-паперовий комбінат завершив угоду з придбання промислового комплексу в м. Верхньодніпровськ (Дніпропетровська область). Раніше майданчик належав ПрАТ «Верхньодніпровський завод потужного радіобудування» (ВЗПР).

 «У рамках стратегії розвитку на найближчі 5 років ми плануємо розвивати ринок гофротари і нарощувати свою присутність в регіонах, зокрема стати ближчими до наших клієнтів в Східній і Південно-Східній Україні, — зазначив Ігор Олещук, голова правління ККПК.

Наразі майданчик у Верхньодніпровську повністю готовий для установки і запуску обладнання. 

Випуск гофротари та упаковки очікується вже в I кварталі 2022 року. Це забезпечить близько 250 робочих місць і сприятиме економічному розвитку міста та регіону в цілому. 

Наступними етапами Київський КБК розглядає розширення присутності в Західній Україні, а також в Південно-Західному регіоні.

«Перед нами стоїть амбітна мета – збільшити обсяги виробництва гофропродукції вдвічі за найближчі 5 років, - додав Ігор Олещук. — У рамках цієї стратегії ми також плануємо суттєво модернізувати виробництво картону. Це дозволить нам збільшити обсяг випуску тест-лайнеру і флютингу на 30% і забезпечити наші гофрозаводи власною сировиною найвищої якості». 

Про компанію:

ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат» заснований 1977 року. Комбінат є одним з найбільших підприємств у Східній Європі з виготовлення картону, гофроупаковки та паперових виробів санітарно-гігієнічного призначення. Підприємство входить до складу австрійської компанії Pulp Mill Holding  — це забезпечує замкнений цикл продукції в рамках холдингу.

Щорічно комбінат переробляє понад 300 тис. тонн макулатури. Загальна потужність вироблення картону становить близько 240 тис. тонн в рік, гофротари —335 млн кв. м в рік, паперових виробів (рушників, серветок, туалетного паперу) — до 600 млн рул. на рік. Частка ККПК на целюлозно-паперовому ринку України становить понад 30%.

Паперова продукція представлена ​​на українському і міжнародному ринках під торговими марками Soffione, SoffiPro, «Диво», «Обухівський», «Обухів 65».

Система управління якістю компанії сертифікована відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001 та FSSC 22000. Комбінат піклується про збереження навколишнього середовища, використовуючи вторинну сировину, модернізуючи виробництво і застосовуючи ресурсозберігаючі технології. ККПК випускає екологічно чисту продукцію тільки з легально заготовленої сировини на основі принципів відповідального лісокористування за стандартом FSC-STD-40-004.

Загальна сума інвестицій у виробництво комбінату за останні 10 років становить понад 200 млн євро.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також