16 серпня 2021

У соцмережах запустили нову інстамаску заради підтримки бабусь та дідусів

У соцмережах запустили нову інстамаску заради підтримки бабусь та дідусів
1444

БФ Життєлюб за підпримки Епіцентр та Whirlpool Україна запустили фанову інстамаску – пральну машину в якій можна «випрати» власне фото. Суть акції – чим більше людей скачає маску та поділиться інформацією про проєкт, тим більше бабусь та дідусів отримають пральні машини. Так організатори хочуть привернути увагу до потреб літніх людей у вирішенні побутових справ, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Благодійний проєкт «Чистолюб» стартує в Україні в серпні. Його мета – забезпечити пральними машинками людей старшого віку, які  найбільше потребують допомоги у веденні побуту. Українці можуть долучитися до акції, навіть не використовуючи власних коштів. Для цього потрібно просто поширювати інформацію про проєкт у соцмережах.

- Деякі Ба та Ді ніколи не мали пральних машинок та все життя перуть руками. Уявіть, як це складно у 75 або 80 років, – каже співзасновниця фонду «Життєлюб» Тіна Михайловська. – Тому наша ціль у проєкті «Чистолюб» – надати таким людям можливості для комфортного життя та забезпечити їх пральними машинками. 

Директор напрямку «Побутова техніка» мережі Епіцентр Олександр Величко вважає, що допомагати Ба та Ді – означає робити важливий соціальний внесок у розвиток нашої країни, а розповіді користувачів соцмереж про проєкт звернуть увагу бізнесу на благодійність.

- Завдяки проєкту «Чистолюб», бабусі та дідусі зможуть витрачати менше часу на прання, приділяючи більше уваги власному відпочинку, сім’ї та друзям. Тому в подальшому плануємо розширити співпрацю з фондом «Життєлюб». Сподіваємося, що за рахунок широкого розголосу, до проєкту приєднаються й інші виробники побутової техніки, що дозволить ще більше полегшити життя Ба та Ді, – говорить Олександр Величко.

Скачати інстамаску можна за посиланням, або просканувавши QR-код на інформаційних плакатах в центрах техніки ЦеТе по всій мережі Епіцентр.  

Читайте також: У пологових будинках України запустили програму інформування про синдром струшеної дитини

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також