16 серпня 2021

Кадрові зміни мережі «Комп’ютерний Всесвіт»

Кадрові зміни мережі «Комп’ютерний Всесвіт»
1568

У мережі магазинів «Комп‘ютерний Всесвіт» відбулась кадрова зміна: Володимир Бержинський, керівник розвитку мережі, залишив компанію після 16 років роботи. Посаду зайняв Сергій Лаптєв, керівник одного з департаментів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Володимир Бержинський

Зі слів Володимира: «Я залишаю компанію, та це був мега-крутий тріп тривалістю 16 років від продавця у одному з перших магазинів до керівника розвитку.

«Комп‘ютерний Всесвіт» - один з лідерів українського ринку на сьогоднішній день і я надзвичайно пишаюсь тим, що в розвитку мережі є чимала частина моєї заслуги.

Головний ресурс - безсумнівно крута команда професіоналів та чудових людей, яких я вважаю своє другою сім‘єю».

За словами Володимира, на даний час він займається власним бізнес-проектом та будує кар‘єрні плани.

Сергій Лаптєв - нинішній керівник розвитку «Комп‘ютерного Всесвіту», один з найдосвідченіших працівників компанії, що очолював різні департаменти й володіє відповідною експертизою та досконало знається на специфіці ринку.

Ми вирішили задати йому кілька питань.

- Як довго Ви працюєте у «Комп’ютерному Всесвіті»? Чим саме займались?

- В мережі я працюю з 2005 року. Починаючи з магазину, пройшов шлях від стажера до керівника, а ставши учасником команди офісу, створював і курував напрямок сервісного обслуговування та підтримки клієнтів. З одного працівника даний напрямок розвинувся до департаменту з повноцінним штатом. Також відповідав за напрямок складської та сервісної логістики, впровадження, запуск та подальшу підтримку нових сервісних продуктів у «Комп’ютерному Всесвіті».

- Що Ви плануєте впровадити або продовжувати розвивати для ефективного розвитку компанії?

- В планах - подальший розвиток і розширення нашої мережі. Також не будемо забувати про існуючі магазини й їхнє оновлювати, рухаючись в ногу з часом. Впроваджувати нові продукти та стандарти обслуговування, тримати їх на високому рівні непросто, але нам це під силу.

- Які плани в «Комп’ютерного Всесвіту» на це півріччя?

- Наш план - не зупинятись. Мережа росте, кількість магазинів збільшується, тож наша задача – вдосконалювати процеси та адаптувати людей, підвищувати їхні професійний рівень, забезпечувати комфортні умови праці та допомагати адаптуватись до нових викликів.  Наша ключова задача – бути гнучкими й динамічними, відкритими до інновацій та готовими до змін. Команда – розвивається й росте, а мережа, відповідно, здатна забезпечувати вищий рівень сервісу клієнтам, презентувати нові продукти та бажані послуги. З цього переліку й складаються наші плани на півріччя: збалансований ріст, аудит та вдосконалення існуючих процесів, робота з персоналом та, безперечно – відповідність запитам ринку й можливість пропонувати нашим клієнтам максимально високий рівень товарів та послуг.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також