31 серпня 2021

Digital Start Day: тонкощі старту і розвитку кар'єри в Digital

Digital Start Day: тонкощі старту і розвитку кар
1209

Кар'єра в digital - одна з найбільш багатообіцяючих. Швидкозростаюча індустрія, постійна потреба компаній різних масштабів у фахівцях, можливість працювати з будь-якого куточка світу в будь-якому форматі, постійний розвиток, навчання новому і, звичайно, хороша зарплата - це все можна почути в рекламі кожного курсу по digital професіям, і вони будуть праві.

Але, отримати знання і навички на курсах digital спеціальностей - це тільки половина успіху. Як застосувати отримане під час навчання і розвиватися в професії - ось що не менш важливо. Всі, хто тільки замислюється про кар'єру в digital, стикаються з надзвичайно важливими питаннями. Як зрозуміти, яку з величезного вибору спеціальностей обрати? Як насправді отримати всі переваги роботи в digital? Як успішно увійти в індустрію і стати професіоналом? Будемо розбиратися!

1 вересня 2021 року Академія інтернет-маркетингу WebPromoExperts проводить безкоштовну онлайн-конференцію «Digital Start Day: почни свій шлях в інтернет-маркетингу». Слухачів чекають 8 годин насичених інформацією про різні професії, про те, як пройти шлях від джуніора до експерта, про особливості роботи і необхідні навички. А також про зарплати початківців і топових фахівців за версією експертного партнера grc.ua.

Лайн-ап спікерів: Володимир Галіка, Ігор Руднік, Владислав Моргун, Максим Гапчук, Дар'я Сальнікова та інші. Спікери обіцяють ділитися інформацією в форматі "просто про складне", щедро розбавляючи її особистим досвідом і практичними рекомендаціями.

На конференції ви зможете:

  •   Розібратися, з чого починати і що потрібно, щоб побудувати свою кар'єру в інтернет-маркетингу

  •   Познайомитися з різноманітністю топових digital-професій

  •   Визначити, яка спеціальність підійде під ваш досвід і цілі

  • Дізнатися, як стати успішним фахівцем в інтернет-маркетингу і почати заробляти більше

  •   Надихнутися і дізнатися, який кар'єрний шлях потрібно пройти, щоб стати керівником

Участь в онлайн-конференції - безкоштовна!

Кожен учасник може прослухати конференцію і поставити питання лекторам в прямому ефірі, спілкуватися з колегами в Telegram-чаті. Додатково учасники отримають гарантовані подарунки від партнерів та організаторів, сертифікат про участь, запис і презентації Digital Start Day, а також сертифікат на 1000 грн для навчання на курсах WPE.

Організатори: WebPromoExperts, Webpromo

Зареєструватися

Вам може бути цікаво:

Курсы контекстной рекламы в Google Ads 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також