24 вересня 2021

Український виробник Private Label товарів побутової хімії вийшов на світовий ринок

Український виробник Private Label товарів побутової хімії вийшов на світовий ринок
2110

Цього року продукція Пологівського хімзаводу «Коагулянт» стала представленою на найпотужнішому світовому маркет-плейсі Amazon. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Пологівський хімічний завод «Коагулянт» спеціалізується на контрактному виробництві Pivate Label товарів побутової хімії: спеціалізованих миючих та дезінфікуючих засобів, засобів особистої гігієни та антисептиків, автохімії, реагентів для басейнів тощо.

Виконання такого рівня замовлень стало наслідком комплексного підходу до роботи. Компанія пропонує замовникам повний цикл виробництва товарів під їхньою торгівельною маркою, а саме:

- розробку нестандартних рецептур з використанням спеціалізованих новітніх компонентів, тестування і доведення продукту до необхідного високого рівня всіх властивостей;

- виготовлення тари під індивідуальне замовлення, підбір необхідних українських та імпортних комплектуючих;

- комплектація згідно вимогам кожної категорії з додаванням допоміжних та рекламних матеріалів;

- пакування з урахування довгого транспортування, високотехнологічну логістичну обробку кожної одиниці товару, ящику та піддону, зокрема: розлив рідини по пляшках, індукційна запайка пляшки, закрутка глухою кришкою, етикерування, запайка в пакет, складання в індивідуальну коробку додатково одного чи двох розпилювачів, ганчірки мікро-фібри, рекламного стікер-пака, наклейка контролю відкриття, груповий ящик з індивідуальним наскрізним кодом від маркет-плейсу, зазначення переліку номерів розташованих ящиків на кожному піддоні та інше.

Компанія пишається, що її продукти, якими повсякденно користуються тисячі споживачів, відповідають найвищим вимогам ринку світового рівня.

Фахівці «Коагулянта» зацікавлені в нових викликах – у маржинальних нестандартних, спеціалізованих та професійних вимогах замовників Private Label, що дозволило б і українським споживачам отримувати вітчизняні продукти світового рівня.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також