29 жовтня 2021

Мережа SPAR зросла ще на чотири торговельних заклади

Мережа SPAR зросла ще на чотири торговельних заклади
1733

Наприкінці вересня та на початку жовтня відбулось відкриття чотирьох нових магазинів SPAR у форматі «магазин біля дому» на умовах франчайзингу. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Торговельні заклади розпочали роботу у м. Київ, с. Сокільники (Львівська обл.), м. Харків та у смт. Перегінське (Івано-Франківська обл.).

У м.Київ магазин знаходиться за адресою вул. Раїси Окипної, 8, має площу 76 м кв та  2 каси.

У с. Сокільники новенький SPAR працює за адресою вул.Трускавецька,125. Його площа становить 83 м. кв., а для покупців встановлено 2 каси.

У м. Харків, за адресою вул. Ахсарова,11 теж розташувався наш торговельний заклад, площею 220 м. кв. та з 3-ма касами.

У смт. Перегінське магазин нашої мережі можна знайти за адресою вул.Сагайдачного,132. Його площа – 86 м. кв та працює 2 каси.

Незмінно, у наших магазинах присутній відділ Food to Go, де представлений широкий асортимент страв та напоїв для швидкого перекусу: фірмові хот-доги, італійські паніні та великий вибір запашної випічки. А також, ароматна свіжозмелена кава, яку можна випити на місці чи взяти з собою.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.

Читайте також: SPAR International запустила новий власний бренд - SPAR № 1 Value

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також