10 листопада 2021

Валерій Губарєв на ХХVI Всеукраїнському Дні Логіста

Валерій Губарєв на ХХVI Всеукраїнському Дні Логіста
1130

На ХХVI Всеукраїнському Дні Логіста спікер Валерій Губарєв презентує доповідь «Контроль митних органів ЗЕД і відповідальність за можливі порушення. Спрощення митних процедур при ЗЕД у міжнародній торгівлі».

Всеукраїнський День Логіста традиційно збере понад 300 управлінців логістичної галузі, щоб обмінятися досвідом із представниками бізнесу та експертами, обговорити тенденції розвитку логістики, поділитися своїми досягненнями, запозичити успішний досвід для подальшого підвищення ефективності власного бізнесу.

Одним зі спікерів конференції є Валерій Губарєв, експерт Комісії з митних питань при Громадській Раді ДФС у Києві. Він виступить з доповіддю «Контроль митних органів ЗЕД і відповідальність за можливі порушення. Спрощення митних процедур при ЗЕД у міжнародній торгівлі».

Участь у Конференції надасть можливість учасникам:

- визначити варіанти вирішення проблем, пов'язаних із затримками на всіх етапах ланцюжка поставок, поліпшити ефективність складської обробки товарів;

- ознайомитися з рішеннями актуальних питань аутсорсингової логістики;

- отримати практичні рекомендації у сфері митної логістики;

- обмінятись унікальним досвідом з іншими учасниками логістичного ринку України;

-·ознайомитися з новими логістичними рішеннями та послугами на виставці, яка відбудеться у рамках конференції та бути у тренді, використовуючи передові логістичні технології;

- провести переговори з потенційними клієнтами та партнерами, що дозволить налагодити нові ділові зв'язки та укласти угоди про співпрацю.

У рамках ХХVI Всеукраїнського Дня Логіста: Success stories у логістиці 2021 вперше в Україні відбудеться нагородження переможців Національної Премії - Ukrainian Logistics Award-2021.

Обговорити умови участі в Конференції як Партнера (спонсора) та швидко зареєструватися як учасник можна за телефоном: +38 0675023013

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

керівник департаменту

компанії Cushman & Wakefield

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також