08 грудня 2021

Найстабільнішою логістичною компанією стала «ТЕДІС Україна»

Найстабільнішою логістичною компанією стала «ТЕДІС Україна»
2285

26 листопада 2021 року під час Національної премії «Ukrainian Logistics Award – 2021», ініційованої В2В медіа групою TradeMasterGroup, в номінації «Найстабільніша логістична компанія» переміг провідний національний дистриб’ютор у сфері FMCG компанія «ТЕДІС Україна». А генерального директора компанії Тараса Васильовича Корніяченко як найкращого керівника було відзначено іменним дипломом. Нагородження відбулося в рамках «ХХVI Всеукраїнського Дня Логіста: Success stories у логістиці – 2021».

Взяти участь у премії могла кожна компанія, що надає рішення та послуги з логістики. Зокрема оцінювали постачальників IT-рішень для логістики та обладнання, в тому числі й складського, 3PL операторів, компанії сектору «експрес-доставки», транспортно-експедиторські компанії, що пропонують перевезення всіма видами транспорту, складських операторів, митних брокерів та учасники ЗЕД, а також інших учасників українського ринку логістичних послуг. Кожна із компаній могла взяти участь у 16 номінаціях – «Прорив у логістиці», «Найефективніша логістична компанія», «Найкращий логістичний перевізник», «Інноваційна логістична компанія», «Надійний партнер у логістиці», «Найбільш динамічна компанія в логістиці», «Лідер галузі», «Найкраща комплексна логістична компанія», «Найактивніша логістична компанія», «Лідер регіону», «Найстабільніша логістична компанія» та інших.

Оцінка учасників проводилась на основі даних про діяльність компанії за підсумками поточного року. Визначення переможців Національної премії включало заочну оцінку заявок, аналіз статистичної інформації, отриманої з відкритих джерел та за запитами до профільних відомств, а також оцінку партнерів, яким компанії надають свої послуги.

«ТЕДІС Україна» системно і послідовно розвивається, розширює портфель товарів, які дистрибутує. За таку роботу компанію постійно відзначають нагородами в різних рейтингах. Так, у 2021 році компанія посіла сьоме місце в рейтингу «100 найбільших приватних компаній» і увійшла до рейтингу «50 найкращих роботодавців України» видання Forbes. Але в успішному бізнесі всі напрями мають розвиватись гармонічно, зокрема й логістика.

У першому півріччі 2021 року «ТЕДІС Україна» інвестував 50 мільйонів гривень у розвиток логістики та IT-інфраструктури. Частина інвестицій була спрямована на оновлення комерційного автопарку компанії – були придбані 30 автомобілів Renault Master. Ще стільки ж машин компанія придбає до кінця поточного року, а в перспективі найближчих кількох років повністю оновить автопарк, що складається з 400 авто. Другим напрямом інвестицій став розвиток IT-інфраструктури. Таким чином, відбувся запуск пілотних проектів CRM і SalesWorks (програма для автоматизації бізнес-процесів у сфері торгівлі) та ведеться розробка В2В-порталу для взаємодії з контрагентами. Також компанія інтегрувала GPS-моніторинг автомобільного транспорту в структуру транспортних відділів 32 регіональних підрозділів по всій країні.

Вітаємо команду «ТЕДІС Україна» і керівника Тараса Васильовича Корніяченко з перемогою та бажаємо й надалі сталого розвитку!

 

Читайте також: XVI Всеукраїнський День Логіста – Оптимізація транспортної логістики, ЗЕД, практичний досвід

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 


Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також