28 червня 2022

Божевільні назви та жахлива якість – які товари в магазинах на окупованих територіях

Божевільні назви та жахлива якість – які товари в магазинах на окупованих територіях
1436

Мешканцям окупованих територій живеться не солодко. Про смак та якість українських продуктів, як і доступні ціни на них, поки що довелося забути. Натомість окупанти не втомлюються дивувати низькосортними товарами російського виробництва та часом іскрометними назвами, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на «Херсон Типовий».

Мелітопольці розчаровані. Виявляється, одеколон "Російський ліс" – це не з анекдотів, а сувора реальність, крем для обличчя – межа мрій. Мелітопольські жінки або знаходять цей товар з-під поли, або задовольняються дитячим кремом сумнівного складу виробництва рф.

У продуктових магазинах картина і того сумніше - вершкове масло за завищеною ціною з явним смаком дешевого маргарину, огидна Кола російського виробництва, безсмачні цукерки, шалено тонкі кришки для консервації, які миттєво надуваються, миючий засіб для посуду, який не піниться від слова зовсім , пральні порошки, які не перуть, тощо.

Продовжувати цей список можна безкінечно. На якість російської продукції скаржаться всі. А ось у Херсоні місцеві жителі і зовсім не перестають дивуватися - то їм борщ у бутлях завезуть, то доведуть до сліз креативними назвами рашистських продуктів.

Так, тут з'явився незрозумілий соус з ялівцем і з гучною назвою Хренодер, а запечені пельмені для особливо лінивих співгромадян росії іменуються «пеЧьмені». Таку вишукану назву могли вигадати тільки креатившики від бога. Неперевершено! Довершує цю шалену гру слів та букв імітація крабових паличок крабОК.

Читайте також: «Українські в'ялені помідори» з Чорнобаївки відновлять виробництво на підконтрольній території

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також