22 липня 2022

Марина Забарило на Food&NonFoodMaster-2022

Марина Забарило на Food&NonFoodMaster-2022
1558

9-го вересня 2022 року відбудеться 13-та щорічна Міжнародна практична конференція Food&NonFoodMaster-2022: «Restart в співпраці ритейлерів та постачальників в воєнний та післявоєнний час». Серед спікерів заходу – Марина Забарило, яка розповість про «Портрет нового покупця і трансформацію FMCG-ринку».

Ця подія збере понад 300 топ менеджерів, ключових спеціалістів роздрібних мереж та компаній-постачальників.

Однимм ззі спікерів конференції є Марина Забарило, Director Consumer Panel, FMCG & Retail Ukraine GfK. Тема її виступу: ПОРТРЕТ НОВОГО ПОКУПЦЯ І ТРАНСФОРМАЦІЯ FMCG-РИНКУ

GfK поєднує дані та науку. Нові дослідницькі рішення дозволяють отримати відповіді на ключові питання бізнесу щодо споживачів, ринків, брендів та медіа – нині і для майбутнього. 1998 року Марина запустила першу в Україні споживчу панель домогосподарств, яку очолює і сьогодні. Даний метод – найкращий інструмент виміру купівельної поведінки споживача. Закінчила Київський національний економічний університет; має Дипломи з менеджменту у Німецькій Академії менеджменту Нижньої Саксонії, а також у галузі іміджевих досліджень у Міжнародному Херштайн інституті менеджменту.

Програма 13-ої Міжнародної практичної конференції Food&NonFoodMaster-2022: «Restart в співпраці ритейлерів та постачальників в воєнний та післявоєнний час».

РЕЄСТРАЦІЯ

або за тел 067-502-30-13

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також