09 серпня 2022

Київський картонно-паперовий комбінат і «Нова пошта» стали партнерами в гуманітарному проєкті «гофроліжка для українців»

Київський картонно-паперовий комбінат і «Нова пошта» стали партнерами в гуманітарному проєкті «гофроліжка для українців»
1621

З початку квітня 2022 року Київський картонно-паперовий комбінат запустив благодійний проєкт з виготовлення ліжок з гофрокартону, для українців, які опинилися у складних умовах і вимушені ночувати не в своїх домівках в центрах для переселенців, у бомбосховищах (підвалах) чи на території бойових дій. Це картонні ліжка, які збираються з коробки на місці за лічені хвилини.

Офіційним логістичним партнером проєкту стала компанія «Нова пошта». І вже кілька місяців поспіль компанії успішно допомагають людям з усіх куточків України.

За час проєкту Київський КПК виготовив та відвантажив понад 2000 таких ліжок і готовий це робити й надалі. Гуманітарна ініціатива отримала широкий відгук серед волонтерських організацій, територіальних громад, центрів тимчасового розміщення і благодійних організацій, що підтримують родини переселенців. Це допомагає облаштувати їхній побут та створити для них комфортніші умови перебування.

Ліжка виготовлені зі стійкого до вологи картону, витримують вагу у понад 100 кг і збираються за кілька хвилин, вони легкі та практичні. Крім того, що не менш важливо, вони повністю підлягають вторинній переробці і не створюють додаткового екологічного навантаження на довкілля. Така співпраця лідерів галузей допоможе багатьом українцям не лише подбати про здоров’я, а й почуватися комфортніше у непростих умовах.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також