12 вересня 2022

Більшість клієнтів VARUS оновили дизайн бонусних карток в синьо-жовті кольори

Більшість клієнтів VARUS оновили дизайн бонусних карток в синьо-жовті кольори
1242

До Дня Незалежності мережа супермаркетів VARUS запропонувала клієнтам встановити діджітал-скіни для бонусних карток в мобільному додатку, а згодом також замовити за донат пластикові бонусні картки із зображенням творів-переможців конкурсу дитячого малюнку «Мій колір – синьо-жовтий». VARUS поділився статистикою встановлень скінів та привітав клієнтів, що встигли замовити пластикові картки в рамках благодійного розпродажу. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Так, 80% зі 146 тисяч користувачів мобільного додатку прикрасили свої бонусні картки в синьо-жовті кольори. На вибір було запропоновано 10 малюнків переможців конкурсу дитячого малюнку «Мій колір – синьо-жовтий».

Зазначимо, що послуга із встановлення малюнку в якості діджітал-скіну на бонусну картку VARUS  в додатку доступна всім охочим і тепер. Для цього варто зайти в мобільний додаток мережі та виконати наступні дії:

1. Натиснути на картку лояльності

2. Обрати значок “Налаштування картки”

3. В пункті “Змінити дизайн картки” обрати діджітал-скін та зберегти його

Разом з тим, крім цифрових бонусних карток, можна було замовити лімітовану кількість пластикових карток з дизайном дитячих малюнків. Кожен бажаючий мав з 27.08.2022 до 07.09.2022 відправити донат від 100 грн на підтримку проєкту з евакуації українських дітей-сиріт “Дитинство без війни”. Після чого міг замовити картку, обравши її дизайн в Google-формі. За час дії розпродажу, картку замовили 55 щасливчиків!

«Сьогодні популярність жовтого та синього кольорів серед українців отримала неймовірний популярність. Ба більше, мабуть, це найпопулярніші кольори сучасного цивілізованого світу. За жовто-синім нас впізнають у світі. Ці кольори красуються на світових зірках – таким чином, демонструючи підтримку України. Тому й не дивно, що запропоновані нові дизайни бонусних карток VARUS отримали таке поширення серед клієнтів мережі. Адже, окрім таких рідних кольорів, тут присутня частинка душі маленьких українців, які точно розуміють цінність жовто-синього», - говорить директор з маркетингу VARUS Ольга Румянцева.

Сьогодні картки з дитячими малюнками в синьо-жовтих кольорах вже у виробництві та незабаром будуть доставлені кожному учаснику, що виконав умови розпродажу.

VARUS вдячний благодійникам ініціативи, спрямованої на допомогу українським дітям-сиротам, що зараз перебувають в Туреччині під опікою волонтерів проєкту “Дитинство без війни”. Лише за серпень, завдяки небайдужості покупців, вдалося зібрати понад 372 тис грн.

«Кожна гривня донатів важлива для українських дітей-сиріт. Адже вони перебуватимуть за кордоном до нашої перемоги та повного завершення війни. А, отже, саме ми з вами мусимо подбати про їх утримання там. Ми безмежно вдячні кожному, хто долучився до такої важливої справи та закликаємо не зупинятися. Вірю, що цього місяця нам разом вдасться накопичити ще більшу суму», - зауважила Ольга Румянцева.

Нагадаємо, проєкт “Дитинство без війни” займається забезпеченням та евакуацією до Туреччини дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування чи тих, які опинилися у складних життєвих обставинах. На сьогодні це наймасштабніша приватна ініціатива з евакуації. Завдяки партнерам, меценатам та волонтерам, вже понад 2 000 дітей з інтернатів перебувають в готелях Анталії. Там діти живуть під мирним небом, у гідних умовах, отримують регулярне збалансоване харчування та можливість дихати морським повітрям, а також – продовжувати навчання. Тому чим більше покупок саме акційних товарів – тим більший розмір допомоги.

Читайте також: Купуй у VARUS – плати VISA – допомагай дітям

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також