21 вересня 2022

Доставка LOKO запрацює у трьох нових районах Києва

Доставка LOKO запрацює у трьох нових районах Києва
1460

LOKO, cервіс доставки продуктів та готових страв за хвилини, створений у партнерстві з «Сільпо», продовжує розширювати географію своєї роботи. До кінця вересня мешканці трьох районів Києва (Голосіївського, Шевченківського та Дніпровського) зможуть спробувати LOKO, а до кінця року сервіс  планує охопити більшу частину столиці. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес—реліз компанії.

Сервіс LOKO стартував 20 червня в районах Позняків, Березняків і частини Осокорків, а у серпні – на Печерську. Користувачі відзначають, що кур’єри вкладаються у заявлений час доставки, а якість продуктів приємно вражає.

За перші місяці роботи сервіс вийшов на наступні показники:

  •  замовлення продуктів з «Сільпо» кур’єри LOKO доставляють у середньому за 19 хв;
  • страви з ресторану везуть трохи довше —  39 хв (оскільки потрібно більше часу на приготування);

Статистика по клієнтам також оптимістична — кожен другий клієнт LOKO (48% від всіх) робить повторні замовлення у додатку.  Абсолютним лідером з замовлень у літні місяці та перший місяць осені були банани. Також значний попит мають яйця, чипси, молоко, сир моцарела та пиво.

Кількість ресторанів-партнерів, з якими співпрацює сервіс та з яких можна замовити доставку, за ці кілька місяців зросла до понад 70-ти. Найчастіше у комбінованих замовленнях з ресторану та магазину зустрічаються піца та віскі, а також бургери й інший алкоголь. Сервіс доставляє охолоджені кавуни та напої, випікає власний хліб та працює довше, ніж інші служби доставки — до 21:30.

Де замовити

LOKO інтегровано в існуючий мобільний застосунок «Сільпо». Щоб зробити замовлення, потрібно перейти до розділу “Доставка за хвилини” чи “Доставка з ресторанів”, або натиснути на відповідні іконки вгорі сторінки.

Що пропонують

LOKO пропонує близько 1500 найбільш популярних серед клієнтів товарів з «Сільпо», а також безліч ресторанних страв. Придбати можна майже все, що може терміново знадобитися: фрукти, овочі, м’ясо, крупи, тощо. Також у продажу є побутові дрібнички — губки, ганчірки, рукавички і навіть панчохи. Про корм для домашніх улюбленців теж не забули.

Перелік ресторанів відрізняється залежно від вашого району. Тобто це доставка з найбільш популярних закладів у радіусі 2-3 км від вашого місця замовлення. Нагадуємо, що окрім звичайних замовлень можна також робити комбіновані — наприклад, замовити пасту в улюбленому ресторані і дозамовити до неї вино з «Сільпо».

А ще сервіс пропонує безкоштовну доставку від 199 грн, подарунок до першого замовлення та акційні пропозиції на обрані категорії товарів, що постійно оновлюються.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також