04 листопада 2022

У Вінниці відновлюють роботу одразу два McDonald’s

У Вінниці відновлюють роботу одразу два McDonald’s
1303

У м.Вінниці знову відкрилися McDonalds на просп. Юності, 43-а та на вул. Соборній, 51-а. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Ресторани працюють з 09:00 до 21:00 по всіх каналах продажу та дотримуються розширених правил безпеки, впроваджених в мережі McDonald’s. Заклади закриваються під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття. При цьому команда оперативно видає уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям. Ресторан продовжує роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи. Якщо повітряна тривога буде скасована менш ніж за годину до закриття, то ресторан відкриється наступного дня. Також ресторани не працюють під час відключення електроенергії і продовжуватимуть роботу орієнтовно через годину після поновлення електропостачання.

З 24 лютого McDonald’s підтримує Україну і українців через програми гуманітарної допомоги постраждалим сім'ям і лікарням, які компанія втілює спільно з «Фундацією Дім Рональда МакДональда» та за активної волонтерської участі працівників. Вже понад 130 тисяч продуктових наборів отримали постраждалі українці у тих містах, де це найбільше необхідно. А у програмі закупівлі життєво важливого медичного обладнання та гуманітарної допомоги для лікарень медичні заклади отримали 200 апаратів вакуумної терапії (ВАК-апаратів) для лікування обширних мінно-вибухових ран. Зараз компанія опрацьовує нові заявки від медичних закладів та організовує закупівлю ще 200 вакуумних аспіраторів. На гуманітарні потреби місцевим адміністраціям і благодійним фондам компанія передала понад 700 тонн продукції зі складів і ресторанів вартістю понад 70 млн грн.

Читайте також: У Львові відкрився новий McDonald’s, збудований на початку року

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також