21 лютого 2023

VARUS розширив солодку лінійку ВТМ Varto

VARUS розширив солодку лінійку ВТМ Varto
1542

Тепер обрати смаколик буде ще простіше, адже в супермаркетах мережі VARUS з'явились дві новинки в лінійці тортів ВТМ Varto. Погодьтесь, що для гарного настрою дуже важливо тішити себе дрібничками. А тортики ТМ Varto забезпечать саме той  святковий настрій на кожен день. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Отже, знайомтесь:

Торт Празький з вишнею. Шоколадно-вишнева насолода – це  майстерне поєднання шоколадного бісквіту, просоченого міцним сиропом, з ніжним кремом. Поверхня торта вкрита глазур'ю, а вишенька надає ту саму знайому кислинку.

Торт Трюфель. Гармонійне поєднання двох важливих компонентів: найніжніший шоколадний бісквіт та крем із повітряних вершків, приправлених шоколадом. Це насичений шоколадний смак для поціновувачів класики.

“Плануєте важливий захід чи домашнє чаювання, але не знаєте, де купити десерт? За кондитерськими вироби запрошуємо до нас. Тортики ТМ Varto – це святковий настрій на кожен день!”, – говорить Наталія Краснощок, бренд-менеджер ВТМ VARUS.

Коли немає часу на випічку, можна придбати готовий солодкий смаколик. У кожному з тортиків — 400 грамів смакоти за розумною ціною. Купити нові тортики ТМ Varto можна у будь-якому супермаркеті мережі VARUS, а також замовити в нашому інтернет-магазині. З доставкою додому шопінг приносить подвійну насолоду. Чекаємо на ваші замовлення!

Читайте також: VARUS шукає таланти. Нове пакування для власної ТМ Varto оберуть на конкурсі дизайнерів

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також