23 травня 2023

ОККО допоможе доправити 100 карет швидкої допомоги для захисників України

ОККО допоможе доправити 100 карет швидкої допомоги для захисників України
1205

Мережа ОККО підтримала ініціативу БФ Smart Medical Aid, який має на меті передати силам оборони України 100 карет швидкої допомоги, придбаних у Великобританії, Ірландії, Нідерландах.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Компанія надає фондові 18 тисяч літрів пального, щоб авто змогли дістатися прифронтових регіонів. У травні в напрямку на Бахмут, Лиман, Дніпро уже відправлено 4 карети швидкої допомоги у рамках цього партнерства. Наступна партія запланована на червень і складатиметься з 10 авто.

«Вчасна лікарська допомога, евакуація потерпілих з небезпечних місць, екстрене транспортування до стаціонарних лікарень здатні врятувати не одне життя, – як серед оборонців нашої країни, так і серед цивільного населення, – каже керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова. –  Торік ми придбали й передали 5 реанімобілів для роботи у прифронтових регіонах у рамках ініціативи United24. Тепер, паралельно з іншими своїми проєктами, долучилися з допомогою пальним до доставки швидких».

«На сьогодні наш фонд передав 63 карети швидкої допомоги та 27 позашляховиків, які обладнані всім необхідним для транспортування поранених, і робота не припиняється. Завдяки компанії ОККО, яка покриває всі витрати на пальне, транспортування 100 швидких стане значно швидшим», -  каже керівник фонду Smart Medical Aid Ірина Рибінкіна.

Читайте також: ОККО відновила знищений АЗК на Гостомельській трасі

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також