23 травня 2023

Новинка – солодка хмаринка: цукрова вата ТМ Varto вже в магазинах VARUS

Новинка – солодка хмаринка: цукрова вата ТМ Varto вже в магазинах VARUS
1148

Мережа VARUS, дбаючи про задоволення смаків усіх своїх покупців, продовжує розширювати асортимент власної ТМ Varto. Нині компанія пропонує солодку новинку – цукрову вату від українського виробника – компанії Візард ЛТД.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Цукрова вата – це смак нашого дитинства. Смакуючи її, наче повертаємось у безтурботні дні, коли ми були щасливі. Ну хто із нас відмовиться хоча б інколи посмакувати цими неймовірними солодкими хмаринками?

VARUS пропонує на вибір два види ласощів – зі смаком «Полуниця» та «Зелене яблуко», а ще найближчим часом з'явиться «Класична» вата. Всі смаки мають зручне пакування – відерко, в якому продукт легко та зручно зберігати. Крім того, при споживанні десерту з відерка, вірогідність забруднитися досить незначна. Зазначимо, що цукрова вата ТМ Varto не містить консервантів та ГМО. Продукція пройшла ретельну перевірку відділом якості VARUS, тому її сміливо можна купувати нашим найменшим клієнтам.

«Ми прагнемо задовольнити смаки кожного нашого клієнта. Тому щодня працюємо над розширенням асортименту наших власних торгових марок. Повітряний, легкий та спокусливий десерт, який наповнений смаками улюблених ягід та фруктів, точно потішить найвибагливішого споживача. В той же час, дорослий, куштуючи цукрову вату, може на якусь мить поринути в дитинство та насолодитися приємними спогадами», – говорить Ганна Бурцева, керівниця відділу розробки ВТМ мережі VARUS.

Нагадаємо, що Varto – це власна торгова марка VARUS, що пропонує широкий асортимент товарів відмінної якості: м’ясні вироби та ковбаси, сири та молочні продукти, солодощі та напої, бакалія та консервація, виготовлені на спецзамовлення мережі супермаркетів. Всі товари мають високі смакові показники та складають достойну конкуренцію відомим брендам.

Читайте також: Доброгривня для хвостатиків: VARUS запускає благодійну акцію на підтримку безпритульних евакуйованих тварин

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також