27 грудня 2023

C4R та Atriny Group представлять комплексні рішення на NRF Retail's Big Show 2024!

C4R та Atriny Group представлять комплексні рішення на NRF Retail
290

Виставка NRF Retail's Big Show — це виняткова платформа для налагодження зав’язків і знайомства з інноваційними та технологічними досягненнями, які формують майбутнє індустрії роздрібної торгівлі. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з лідерами галузі та вивчення нових можливостей.

Ми представимо міжнародній спільноті ритейлерів наші консалтингові та аудиторські послуги, а також рішення для автоматизації бізнес-процесів у сфері роздрібної торгівлі, логістики та дистрибуції. За минулий рік команди Consulting for Retail та Atriny Group реалізували нові проєкти та поповнили портфоліо новими рішеннями, а також посилили експертизу в проєктах автоматизації логістики, голосових рішеннях для автоматизації розподільчих центрів, впровадженні систем прогнозування продажів, побудові планограм та управлінні ціноутворенням.

Ми надихаємося успіхом наших клієнтів і готові знаходити рішення для їхніх бізнес-задач. 

Не пропустіть цю знакову подію, на якій будуть представлені різні галузеві експерти та передові рішення.

Приєднуйтесь до C4R та Atriny Group у Jacob K. Javits Convention Center у Нью-Йорку з 14 по 16 січня 2024 року, стенд №258.

Якщо ви зацікавлені в участі у виставці пишіть на пошту info@c4r.eu або заповнюйте форму на сайті C4R для замовлення зворотного дзвінка!

Читайте також: Consulting for Retail виходить на американський ринок

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також