27 грудня 2023

YUKI продовжує експансію — відкриття у місті Тернопіль та Рівне

YUKI продовжує експансію — відкриття у місті Тернопіль та Рівне
1007

Мережа магазинів YUKI продовжує територіальний розвиток і наприкінці 2023 року відкрила одразу два магазини!

16 та 23 грудня відбулося святкове відкриття нових магазинів у містах Тернопіль та Рівне.

Обидва магазини розташовані в популярних торгово-розважальних центрах:

- М. Тернопіль: ТРЦ "ПОДАЛЯНИ" на другому поверсі за адресою: вул. Текстильна 28ч.

- М.Рівне: ТРЦ "Єкватор" за адресою вул. Кулика і Гудаченка, 23.

Сумарна площа обох магазинів перевищує 2500 м²., а мережа магазинів тепер налічує 15 магазинів в 14 містах України.

Свіжий мінімалістичний дизайн інтер'єру, широкий вибір товарів, зручна викладка та клієнтоорієнтованість  роблять його унікальним та оптимальним місцем для раціонального шопінгу.

Асортимент магазинів YUKI - це понад 100 тисяч товарів для всієї родини, включаючи одяг для дорослих та дітей, взуття, товари для дому, іграшки, товари для творчості та різноманітні аксесуари.

В YUKI раціональність зливається з естетичністю, а простота - з різноманіттям, створюючи неповторний досвід під час шопінгу.

Насправді, YUKI зробили все для того, щоб гості змогли підібрати необхідні для родини товари в одному місці, зекономили гроші та час, а їх шопінг був максимально комфортним та вигідним.

А щоб дітлахам було цікаво та весело, спеціально для них YUKI створили ігрову зону, де малеча може виплеснути свою енергію або відпочити.

До відкриття нового магазину YUKI відбулася незвичайна рекламна кампанія. Покупцям в магазині давали величезні паперові пакети - це підкреслювало, що ціни настільки низькі, а асортимент настільки великий, що всі покупки точно не вмістяться у звичайному пакеті.

Люди з такими пакетами були помічені не лише в самому магазині, але й по дорозі додому, привертаючи увагу оточуючих.

Вже стало традицією, що "YUKI" дивує своїх відвідувачів неймовірними емоціями та щедрими подарунками. YUKI розіграли 2 смартфони iPhone 13 та 50 тисяч гривень.

Умови акції були дуже простими: будь-який покупець, який придбав товар на суму від 500 гривень, мав шанс виграти iPhone 13 або подарункові сертифікати.

“Ми усвідомлюємо, що розвиток мережі та створення нових робочих місць є дуже важливим для підтримки економіки. Крім того, це є доказом того, що навіть у такий складний для нашої країни період розвиток є можливим при належних цілях та стратегії, відповідальних співробітниках та вдячних клієнтів”, – повідомила прес-служба компанії.

Нагадуємо:

YUKI – Українська компанія-власник мережі магазинів сімейного шопінгу з власними торговими марками, виробництвом на фабриках України та Туреччини.

YUKI – компанія повного циклу. До структури компанії входить роздрібна мережа, e-commerce, власний NPD департамент, виробництво, логістика, та розподільний центр.

Компанія YUKI працює без посередників – це дає можливість гарантувати якість та безпечність продукції, пропонувати найкращу ціну, а також швидкість поставок, скорочуючи ланцюг розробка-виробництво-клієнт.



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також