22 лютого 2024

Агромат визнана найкращою мерчандайзинговою командою 2023 року

Агромат визнана найкращою мерчандайзинговою командою 2023 року
363

2 лютого 2024 року в рамках щорічної бізнес-конференції Big Trade-Marketing Show: New Reality – New Possibilities відбулося нагородження переможців Національної премії Big Trade-Marketing Award-2024.

Премія в галузі TRADE маркетингу присуджується за визначні та успішні маркетингові стратегії, які були реалізовані в 2022-2023 рр.

Місія премії полягає в просуванні та визнанні креативних трейд-маркетингових стратегій та їхніх авторів, стимулюючи інноваційні підходи та покращувати стандарти у цій сфері для сприяння загального розвитку маркетингової індустрії.

Журі визначило номінантів серед роздрібних мереж, виробників, дистриб’юторів, маркетингових агенцій на підставі презентацій трейд-маркетингових кейсів з якісними та кількісними показниками: залучення нових клієнтів, підвищення лояльністі, підвищення впізнаваністі бренду, зміна сприйняття бренду або поєднання кожного з цих способів за допомогою ефективного креативу, задля досягнення бажаних цілей тощо.

У номінації «Найкраща мерчандайзингова команда 2023 року» перемогу здобула комапнія Агромат.

АГРОМАТ вже понад 30 років працює для українців. Компанія залишається незмінним лідером на українському ринку плитки та сантехніки. Наш флагманський магазин на вул. Булаховського, 4 є найбільшим спеціалізованим магазином в Європі. Щоби зробити шлях клієнта у цьому величезному просторі легким та зрозумілим, команда мерчандайзингу доклала неабияких зусиль. Передусім, готові рішення – шоуруми, які стали нашою візитівкою. У кожному магазині ви знайдете десятки, або навіть сотні рішень, розроблені командою АГРОМАТ на чолі з мерчандайзингом. Безперервна робота над вдосконаленням планограм дала змогу побудувати ефективний, з точки зору маркетингу, та зручний, з точки зору клієнта, простір для демонстрації якісних характеристик товару. Робота зі світлом, обладнанням, візуальними рішеннями – все це закладено в стратегію формування наповнення торгового залу, де ми дбаємо про оптимальну видимість товару та доступність для клієнтів. Ми визнаємо важливість інклюзивності й розуміємо, що ефективний мерчандайзинг повинен бути доступним для всіх. При формуванні стратегії розвитку мережі команда враховує необхідні інклюзивні рішення, а також розробляє шоуруми, спрямовані на забезпечення комфорту та доступності для всіх клієнтів. Наші досягнення у сфері мерчандайзингу свідчать про відданість ефективності та високі стандарти якості. З нетерпінням очікуємо можливості представити наші досягнення на BIG Trade-Marketing Award-2024 та зробити свій внесок у розвиток галузі.

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також