25 вересня 2023

Компанія Бетта, одна з найдосвідченіших на ринку української дистрибуції, додала нові бренди взуттєвої косметики турецького виробника Vilo і Smart у свій портфель з ексклюзивною угодою

Компанія Бетта, одна з найдосвідченіших на ринку української дистрибуції, додала  нові бренди взуттєвої косметики турецького виробника Vilo і Smart у свій портфель з ексклюзивною угодою

1193

Цей крок є частиною стратегії розширення та розвитку компанії та важливим кроком у напрямку розширення асортименту та задоволення потреб споживачів.

Бренд Smart відзначається своєю якістю та технологічними рішеннями. Серед продуктів Smart є різноманітні засоби для чищення, водонепроникні спреї, засоби для блиску, для спортивного взуття  та інші рішення, які роблять повсякденний догляд за взуттям простим та ефективним.

Бренд Vilo представляє елегантну лінію взуттєвої косметики, створену для вибагливих споживачів, які цінують комфорт і стиль, гармонійне поєднання ціни та якості.

«Ми прагнемо надати нашим клієнтам лише найкращі товари. Додавання брендів Vilo і Smart від провідного турецького виробника— Ozden Group в наш портфель включає реалізацію цієї мети.

Продукція брендів Vilo і Smart вже доступна для замовлення, і споживачі можуть очікувати якісних засобів для догляду за своїм взуттям. Впевнена, що ці нові бренди стануть незамінними помічниками для всіх, хто дбає про своє взуття. А ми не зупиняємось і готуємо виведення на український ринок цікавих нових брендів»- говорить про це рішення, директор компанії Бетта Осанна Галоян .

Сьогодення кидає великий виклик для фахівців торговельної галузі. Падіння купівельної спроможності населення, проблеми з логістикою змусили ритейл переглянути асортимент товарної полиці. Проте, це не завжди означає збереження прийнятного для споживача співвідношення ціна/якість.

«Бетта» пропонує чудову альтернативу — бренди Vilo та Smart, які завоювали популярність у багатьох країнах Європи, тепер прийшли в Україну!

Чому Vilo та Smart мають зайняти гідне місце на полицях?

По-перше, це продукти, які регулярно тестуються та першими у світі отримали сертифікат якості Європейського центру шкіряних технологій (SATRA) у Лондоні і вже понад 20 років щорічно його підтверджують! Цей сертифікат гарантує, що засоби Vilo та Smart живлять шкіру і не завдають їй жодної шкоди.

Такий високий рівень якості завдячує тим, що у виробництві використовуються найсучасніші технології та виключно високоякісна сировина з Німеччини та Франції.

Засоби Vilo та Smart базуються на спеціальній формулі на основі натурального бджолиного  воску та аргонової олії, що захищає взуття від появи тріщин, захищає від солі, надає шкірі еластичність і м'якість та має водовідштовхуючий ефект. Таким чином, взуття отримує надійний захист протягом усіх чотирьох сезонів — і особливо взимку, за найважчих умов, коли далеко не всі засоби для догляду проходять випробування снігопадами, вітряною та дощової погодою та соляними присипками на тротуарах.

По-друге, обидва бренди мають широку лінійку засобів на будь-який випадок, які задовольнять найвибагливішого покупця.

Зокрема:

- креми та пасти для шкіри, нубуку та замші в різноманітних форм-факторах — з блиском, аплікатором і без, з губкою, у вигляді спрею тощо,

- високоякісні губки та щітки для чищення, які мають надійне подвійне клейове кріплення для забезпечення довгого терміну служби;

- пінки та гелі-очищувачі;

- дезодоранти для взуття;

- окремі продукти для догляду за спортивним взуттям.

Засоби Vilo вироблені на водній основі та мають приємну ціну, які влаштує будь-яку категорію покупців.

Продукція Smart базується на масляній основі та розрахована на більш вибагливих споживачів — втім, і вони будуть приємно здивовані вартістю цих виробів.

На перший погляд, подовження терміну служби улюбленого взуття — це дрібниця, але з таких дрібниць і будується гарний настрій, впевненість у завтрашньому дні.

Познайомте ваших покупців з лінійкою від Vilo та Smart, і подаруйте їм трішки піклування та добрих емоцій, яких усім нам так не вистачає зараз — зрештою це і має бути головною місією українського бізнесу.

Ексклюзивний дистриб’ютор-імпортер продукції Vilo та Smart — компанія «Бетта»

тел: +38 (044) 594 64 04

e-mail: office@betta.ua

https://www.betta.ua/

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*