24 квітня 2020

Чому бізнесу варто приділяти особливу вагу боротьбі зі шкідниками?

Чому бізнесу варто приділяти особливу вагу боротьбі зі шкідниками?

3104

У кожного власника бізнесу, здається, завжди є, що додати до бюджету компанії. Кожна нова позиція витрат впливає на іншу, та – на попередні, отже, є над чим замислитися, коли виникає питання перегляду бюджету. Коли справа доходить до боротьби зі шкідниками, це ще одна витратна позиція. І може виникнути питання – наскільки нагальний для вашого бізнесу контроль за шкідниками?

Можливо, важко буде одразу усвідомити, наскільки важливою є проблема шкідників для успішної роботи комерційного об’єкту.

Зазвичай, власники бізнесу не ставлять боротьбу зі шкідниками на перше місце, але є кілька причин, які напевне змусять переглянути це рішення.

По-перше, боротьба зі шкідниками важлива як для загального прибутку, так і для репутації бізнесу. Жоден з клієнтів не захоче купувати товари у будь-якому закладі – чи то ресторані, чи то магазин одягу - де є проблема зі шкідниками. На додаток до цього, навіть один прикрий епізод може стати предметом обговорень. Ніхто більше не буде довіряти вашим товарам. Чутки розповсюджуються швидко… перш ніж ви дізнаєтесь про це, один клієнт повідомить іншому, а потім про це дізнаються ваші конкуренти. Втрати будь-яких клієнтів може завдати шкоди вашому бізнесу, і навіть поставити під сумнів питання його існування.

По-друге, через шкідників можна втратити і цінних співробітників. Чи хотіли б ви самі працювати в середовищі, де є шкідники? Ніхто не хоче бути поруч з бридкими і небезпечними шкідниками.

І нарешті дуже важливо, що якщо ваше підприємство не має захисту від шкідливих організмів, ваші продукти можуть стати небезпечними для людей, ставши переносниками вірусів, бактерій тощо. Ви можете завдати серйозної шкоди іншим, якщо вирішите зекономити на комерційному контролі над шкідниками.

Отже, вирішивши зробити боротьбу зі шкідниками пріоритетною задачею, можна захистити свій бізнес від потенційних більших втрат. Найкращим рішенням буде звернутися до досвідчених фахівців, визнаних експертів з великим досвідом роботи у цій сфері.

Надійним партнером у справі винищення шкідників є компанія Kres, яка присутня на ринку України з 1994 року. За плечима Kres – успішна співпраця з такими відомими підприємствами, як Nestle, Danonе, Prezident, Tetra Pak Ukraine, «Галактон», «Майола», «Калрсберг Україна» та багато інших.

У Kres мають численні комерційні плани боротьби зі шкідниками, які надають багато переваг і захистять репутацію та прибутки вашого бізнесу.

Kres пропонує спеціалізовані програми, що орієнтовані на гризунів, птахів, комах тощо. Усі технології, що використовує компанія, відповідають світовим та вітчизняним стандартам якості та є екологічно чистими.

Комплексні програми вирішують проблеми зі шкідниками, яких виявляють на всіх типах комерційних об’єктів. Хоча всі ми знаємо, наскільки важливий ефективний контроль шкідників у ресторанах та інших підприємствах, пов’язаних із харчовими продуктами, боротьба зі шкідниками також важлива і в інших видах бізнесу, включно з готельною індустрією, роздрібною торгівлею й офісними приміщеннями. Ніхто не захоче жити в готелі, який має репутацію наявності постільних клопів, ніхто не забажає робити покупки в магазині, де на складі мешкають щури, і ніхто не захоче відвідувати офіс, де по коридорах повзають мурахи.

Не дозволяйте, щоб репутація вашого бізнесу постраждала через проблеми зі шкідниками, проявляйте активність і запровадьте програму контролю шкідників якнайшвидше.

З неперевершеною якістю й увагою до дрібниць, вибір компанії Kres у справі боротьби зі шкідниками є найкращим, який можна зробити, щоб зберегти конкурентні переваги вашого бізнесу й піднятися над конкурентами.

Компанія Kres

тел./факс (032) 294-29-15, 252-11-19

(067) 596-14-12

(050) 222-19-37

(093) 700-81-94

kresmaria@ukr.net

kresoffice@gmail.com

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Рекомендації >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*