24 липня 2020

У групі компаній ELCORE GROUP успішно завершено впровадження Microsoft Dynamics 365 Portals

У групі компаній ELCORE GROUP успішно завершено впровадження Microsoft Dynamics 365 Portals

3623

У групі компаній Elcorе Group успішно впроваджено Портал самообслуговування партнерів, розроблений на базі Microsoft Dynamics 365 Portals. Проект виконала консалтингова компанія Innowarе – Золотий ERP і СRM партнер Microsoft.

Впровадження Microsoft Dynamics 365 Portals – не перший проект, виконаний Innowаrе спільно з Elcore Group. Успішне співробітництво між компаніями триває вже більше п'яти років. Протягом цього періоду фахівцями Innowаre було реалізовано декілька проектів. На початку 2016 року в групі компаній Elcore Group було запроваджено ERP-систему Microsoft Dynamics AX 2012,  наступним етапом стало впровадження CRM системи (Microsoft Dynamics 365 for Sales), за допомогою якої зараз відбувається управління продажами та сервісним обслуговуванням. Сьогодні, холдинг Elcore Group продовжує активно розвивати свій бізнес, а також об'єднувати всі свої бізнес процеси в єдину високотехнологічну середу, доповнюючи її новими рішеннями Microsoft Dynamics 365.

Впровадження Microsoft Dynamics 365 Portals стало логічним продовженням розвитку бізнесу холдингу, орієнтованого на формування прозорої та ефективної співпраці зі своїми партнерами. Основна мета впровадження Порталу – вихід на новий, сучасний рівень комунікації, при якій партнери в режимі 24/7 мають доступ до сервісів Elcore Group і можуть оперативно приймати рішення та інформувати своїх клієнтів про поточний статус замовлень.

Впровадження Dynamics 365 Portals розширило присутність Elcore Group у мережі.  Завдяки синергії Microsoft Dynamics 365 Portals із сучасними ERP й CRM системами (MS Dynamics AX 2012,  MS Dynamics 365 for Sales), сьогодні, зайшовши у свій особистий кабінет, на Порталі самообслуговування Dynamics 365 Portals, партнери Elcore Group можуть бачити всю інформацію, необхідну для продуктивної та комфортної роботи, зокрема: історію замовлень і взаєморозрахунків, прайс-листи, включаючи партнерські знижки, ціни, рахунки на оплату тощо. Вся інформація доступна в розрізі дат, інвойсів, продуктів, номерів замовлень та ін. Ґрунтуючись на всіх цих даних, партнери Elcore Group можуть у будь-який момент доби самостійно сформувати нове замовлення і відстежити статус існуючого, і, за необхідності, подати звернення до відділу сервісного обслуговування Elсorе Group.

Також у рамках проекту була виконана інтеграція Dynamics 365 Portals із системою ZOOMOS, що поставляє деталізовану інформацію про товари (атрибути, описи, фотографії) для їх розміщення на Порталі.

За словами Євгена Морозова, заступника директора зі стратегічного розвитку Elcore Group: «Використання Microsoft Dynamics 365 Portals  дозволяє нашим партнерам бути більш незалежними, робить роботу з нами, як з постачальником, більш сучасною і зручною. Після впровадження Порталу наші партнери матимуть можливість самостійно управляти своїми замовленнями, планувати свою діяльність і приймати якісні та швидкі рішення, ґрунтуючись на прозорості всіх даних».

Запуск Dynamics 365 Portals відбувається у декілька етапів. Першими, доступ до порталу отримали білоруські партнери. У найближчому майбутньому, Портал самообслуговування буде доступний для усіх партнерів компанії, розташованих в Україні, Вірменії, Молдові, Грузії, Узбекистані, Казахстані, Туркменістані, Азербайджані, Киргизстані.

Довідка
Elcore Group

Група компаній Elcore Group почала свою історію у 1996 році. На сьогоднішній день холдинг має успішно працюючі офіси, розташовані в Білорусі, Молдові, Грузії, Узбекистані, Казахстані, Вірменії, Україні та інших країнах. Дистрибутор пропонує клієнтам унікальну комбінацію якісного продукту, ефективного гарантійного та післягарантійного обслуговування, і кваліфіковану технічну підтримку, завдяки створенню сильних локальних команд. У партнерстві з провідними виробниками мережевого обладнання, відеоспостереження, серверів і систем зберігання даних, компанія пропонує своїм замовникам ІТ-рішення будь-якої складності.

Innoware

Innoware заснована в 2001 році. Компанія є провідним експертом на ринку консалтингових послуг в області впровадження систем управління підприємством: ERP і CRM систем, а також хмарних технологій для середніх і великих підприємств. У портфелі компанії такі продукти і сервіси, як Microsoft Dynamics Business Central, Microsoft Dynamics Finance and Operations, Microsoft Azure, Microsoft Office 365 та інші.

Innoware виконала понад 300 проектів впровадження у різних галузях, у 10 країнах світу. Серед клієнтів Innoware такі компанії, як Житомирський маслозавод «Рудь», МАУ, Кернел, Deloitte, «Запоріжтрансформатор», Mirai Intex, GfK Ukraine, Elko.by, UniCredit Bank, LEONI та інші.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Керівнику ЗЕД >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*