30 січня 2023

Як українські компанії тримають економічний фронт: підсумки компанії ТАД за 2022 рік

Як українські компанії тримають економічний фронт: підсумки компанії ТАД за 2022 рік

3363

Економіка України зазнала й продовжує зазнавати значних збитків від російської збройної агресії, які навіть важко оцінити. Однак виграти війну неможливо без збереження макроекономічної стабільності. Саме тому російські обстріли енергетичної системи мають власне на меті знищення економіки через руйнування енергетики.

Військова агресія дуже вплинула на логістичний ринок. У зв’язку з блокуванням портів та обстрілами автомобільна складова логістичного ланцюжка несла велике навантаження, було багато збоїв та затримок, особливо в перші місяці. Але, не зважаючи на це, компанія ТАД змогла справитися з завданнями та викликами, які повстали перед бізнесами в цей важкий час.

Як і більшість українських компаній, лідер на ринку негабаритних перевезень і виробничо-транспортне підприємство ТАД з першого дня війни долучилося до усіх супутніх процесів та реагувало на виклики, які постали перед українцями після 24 лютого.

Волонтерство й допомога ЗСУ – це обов’язок кожного зрілого громадянина країни й кожного бізнесу, який має змогу навіть у таких умовах існувати. Питання «Що потрібно робити під час війни?» для команди ТАД не стояло, вони просто продовжували робили те, що добре вміють робити.

«Віра в наше військо, віра в наш героїчний Український Народ, віра в наш сильний колектив не викликала сумніву, як будувати стратегію розвитку надалі,» – зазначає CEO and Owner TAD Віталій Мельник.

Економічна складова необхідна для того, щоб країна не опинилась у прірві, з якої буде просто неможливо вибратися. Тому кожна українська компанія, кожен підприємець, бізнеси, які не припиняли функціонування, відновлювали свою діяльність після пошкоджень чи релокуватилися на безпечні території, але продовжили працювати – це дуже важливі цеглини в фундамент нашої майбутньої Перемоги і Свободи. Хоча і домога безпосередньо на фронті – необхідна складова. Тому компанією ТАД було передано багато авто та тралів у користування різним підрозділам ЗСУ.

Команда ТАД під час війни не зупинялась у розвитку і продовжувала працювати, інвестувати, створювати нові продукти, нові технології, нові робочі місця та платити ще більше податків ніж раніше.

Не зважаючи на всі труднощі, команда за 2022 рік досягла значних результатів, що не можуть не надихати, а саме:

- +90 нових робочих місць за рік в умовах війни;
- було вироблено та реалізовано 258 одиниць спеціальних причепів, приріст становив 99% відповідно до 2021 року. Але найважливішим в цьому випадку не лише кількісний приріст, а й якісно-технологічний;
- поповнили власний автопарк – збільшили на 32 одиниці техніки, зокрема придбали 16 нових тягачів МАN, кілька потужних 4-вісних тягачів, а також інші авто та причепи;
- у 2022 році розпочали розробку нового типу технологічно дуже складних модульних причепів, було виготовлено кілька перших одиниць і надалі продовжують постійно напрацювати нові розробки;
- освоїли новий напрям – виробництво контейнеровозів, а також розпочали їх виробництво;
- розробили та виготовили нові цікаві моделі причепів, які будуть презентовані трішки згодом;
- масштабували та розширили лінійку алюмінієвих і металевих самоскидів, об’єм виробництва та реалізації яких становила 100 одиниць протягом року;
- безперервно працювали над покращенням усіх рівнів сервісу з уже реалізованою технікою, адже досвідчений покупець знає, що з купівлею спецтехніки все лише починається.

На сьогодні компанія має 140 одиниць спеціалізованих спецпричепів, але для задоволення запитів різного масштабу, фахівці команди ТАД продовжують постійно напрацьовувати нові розробки. Одним із таких проєктів у минулому році стала розробка причепів модульного типу. Така техніка дає змогу перевозити різні типи особливо складних вантажів із великими габаритними або ваговими параметрами, адже дозволяє комбінувати різні типи вантажних платформ, колісних баз (модулів) залежно від типу вантажу, що транспортується. Це дуже зручно, оскільки дає можливість максимально ефективно використовувати причіп і вирішувати складні логістичні завдання.
Саме завдяки цьому типу причепів вдалося реалізувати багато цікавих, складних і масових логістичних проектів, таких як, наприклад, перевезення вітрогенераторів, великогабаритних суден і багатьох інших цікавих проектів.

Загалом компанія інвестувала в розвиток бізнесу та створення нових робочих місць за 2022 рік більше 4 000 000 євро. Ресурси були залучені як кредитно-лізингові, так і реінвестування прибутку компанії. Усі кошти були вкладені в нову техніку, сучасне обладнання, складські та офісні приміщення.

Окрім того, за 2022 рік вдалося збільшити експорт логістичних послуг у середину Європи, що дало можливість залучити більше валюти в Україну.

Щодо панів на 2023 рік, то вони незмінні – працювати й надалі розвиватися. Із початку року запустили новий напрям перевезень – перевезення стандартних вантажів тентованими причепами. Також заплановано початок будівництва нового сучасного виробничого цеху, що дасть змогу подвоїть виробничу потужність і суттєво покращить виробничі цикли.

Тому чекаємо переможних новин із фронту й тримаємо свій фронт.

Слава Україні! 

Щоб отримати всю необхідну інформацію щодо перевезення Вашого вантажу, звертайтеся за телефонами: +38 (067) 383 01 59, +38 (067) 381 34 34.

E-Mail: tad@tad.ua

Сайт компанії: https://www.tad.com.ua/uk 

Читайте також: Негабаритні перевезення: переміщення портового буксиру суходолом

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*