10 червня 2022

Хліби з додаванням каші від ТМ «Рум’янець»: крафтова рецептура у промислових масштабах

Хліби з додаванням каші від ТМ «Рум’янець»: крафтова рецептура у промислових масштабах

3612

Прямуючи за трендом збалансованого харчування, українські виробники постійно експериментують з рецептурою хліба. Дуже популярно нині додавати в тісто види борошна, які вважаються більш корисними, наприклад: гречане, вівсяне, житнє, або ж насіння, сухофрукти, горіхи, тощо.

ТМ «Рум’янець» пропонує «Гречаний» та «Кукурудзяний» хліб за особливою рецептурою. В основі продуктів не традиційне гречане та кукурудзяне борошно, а справжні каші. Саме завдяки такій рецептурі ці хліби є чудовим доповненням здорового раціону і, звичайно ж, цікавим продуктом для ритейлера.

Унікальність продукту завдяки каші та заквасці

Хліби на кашах входять до колекції високорецептурних хлібів ТМ «Рум’янець», адже створити добре тісто з використанням закваски, додаючи до нього готові каші – це завдання з зірочкою.

Повний процес виготовлення «Гречаного» займає щонайменше 5 годин, а «Кукурудзяного» – 6 годин. Обидва хліби готуються на основі закваски. «Гречаний» містить хлібну житню закваску, а «Кукурудзяний» – пшеничну. Живі закваски підсилюють користь і смак хлібів на кашах, роблять м’якуш пористим та пухким.

За унікальною рецептурою, готові каші у складі цих хлібів становлять понад 20%. Додавання у хліби саме гречаної та кукурудзяної каш має ряд значних переваг. Обидві крупи часто називають царицями столу, адже вони багаті на клітковину, вітаміни та мікроелементи, які повинні бути присутні у здоровому раціоні. 

Понад те, додавання каші в тісто надає готовому хлібу надзвичайно виразний смак, запах і колір. Саме тому, розпаковуючи «Гречаний», відчувається духмяний аромат крупи, а скибочки «Кукурудзяного» мають сонячно-жовтий колір. 

Особливості приготування каші

Процес виготовлення цих двох хлібів дещо відрізняється, попри схожий концепт – додавання каші в тісто. Щоб зберегти усі корисні властивості гречки, крупа замочується та настоюється у воді до готовності й потім стає основою для тіста.

Каша для кукурудзяного хліба готується по-іншому. До кукурудзяної крупи додають трішки пшона й заварюють на сухому молоці у спеціальній заварювальній машині. Завдяки такому приготуванню, «Кукурудзяний хліб» має надзвичайно ніжний смак і може стати чудовою основою для солодких канапок і корисних десертів.

Доступність хлібів з унікальними рецептурами

Через складний процес виготовлення хлібів із додаванням каші, таку пропозицію, зазвичай, мають крафтові пекарні, а отже продажі часто лиш локальні. Знайти хліб з додаванням каш на полицях звичайних магазинів набагато складніше. ТМ «Рум’янець» виготовляє хліб на кашах у промислових масштабах. При цьому, за складом і якістю «Гречаний» і «Кукурудзяний» не поступаються пропозиціям крафтових пекарень або ж домашньому хлібу.

Хліб з гречаним або ж кукурудзяним борошном не новинка на українському ринку і такі пропозиції вже знайшли свого споживача. Хліб з додаванням каші від ТМ «Рум’янець» – ще одна чудова корисна варіація для прихильників правильного харчування і гурманів хлібних виробів.

https://rumianets.ua/contacts 

 

Замовлення урочистих хлібів

+38 (0362) 62-58-70

Відділ продажу

+38 (0362) 62-58-79

 Купить продукты питания оптом напрямую от, производителя. 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*