27 травня 2022

Електросамокат – сучасний, доступний і напростіший транспорт для поїздок «останньої милі»

Електросамокат – сучасний, доступний і напростіший транспорт для поїздок «останньої милі»

2552

Хто із нас не любив поганяти на самокаті в дитинстві у дворі? Для кожного це була найулюбленіша розвага. Згодом такий засіб пересування вдосконалився, і тепер електросамокати для дорослих стали незамінним помічником у близьких поїздках.

Дорослі електросамокати є чудовою альтернативою транспорту для поїздок останньої милі - тобто від будинку до машини, метро, роботи, магазину тощо. Постійні пробки та перезавантажені дороги доставляють багато головного болю та забирають чималий час на поїздки, особливо зранку на роботу. І тут краще використовувати самокати на електричній основі.

Електричний самокат для дорослих призначений для подорожей у межах 20-40 км. Цей транспорт розрахований на вагу користувача до 120 кг. Один заряд дозволяє проїхати 30-40 км. Тобто цього цілком достатньо щоб доїхати на роботу і назад. Увечері засіб можна ставити на зарядку та вранці знову ним користуватися.

Це не тільки економічний варіант, який не вимагає заправки бензином, але й корисний для здоров'я. Людина в дорозі постійно знаходиться на свіжому повітрі, не тісниться в забитих маршрутах, активно рухається, що надає бадьорості та заряджає енергією. До того ж електричний дорослий самокат не вимагає місця для паркування, що є особливою проблемою у великих мегаполісах.

Електричний самокат для дорослих – повноцінний транспорт

Дехто скептично ставляться до такого девайсу, недооцінюючи його основні переваги:

- Практичність. На такому самокаті можна швидко дістатися паркування, гаража, магазину, роботи.

- Економічність. Після повної зарядки засіб може проїхати до 40 км. Немає необхідності заправляти паливом і витрачати чималі кошти з огляду тарифів на бензин. До того ж, зручна конструкція не вимагає особливих сил та витрачання часу на простої в пробках.

- Компактність. Електросамокат для міста має невеликі розміри, завдяки чому його можна легко переносити, возити в машині, і не потрібно шукати місце на парковці. Складаний тип транспорту дозволяє швидко його скласти та пересувати без особливих зусиль.

Слід зазначити і той фактор, що для їзди на такому транспорті не потрібно оформляти права, проходити ТО - всі витрати полягають лише в платі за електроенергію, яка потрібна для заряджання. Екологічно безпечний та нешкідливий для довкілля та здоров'я людини, транспорт став затребуваним засобом пересування у великих містах.

Електросамокат - недорогий, дорослий вид транспорту, що випускається багатьма виробниками. Головний упор у виготовленні товару робиться на показниках стійкості, безпеки, надійності та функціонального використання. Покупець повинен максимально задовольнити свої потреби та почуватися комфортно та зручно. Ціна на продукцію залежить від моделі, марки виробника та потужності. Найпростіші моделі обійдуться покупцеві досить дешево. Більш дорогі товари мають потужний двигун, хорошу систему амортизації.

Великий асортимент дозволить легко знайти відповідний варіант, якщо ви вирішили купить электросамокат для взрослых

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*