21 лютого 2024

«Створюємо простір добрих»: «Файно Маркет» презентував серію анімаційних відеороликів

«Створюємо простір добрих»: «Файно Маркет» презентував серію анімаційних відеороликів

2890

Центральноукраїнська мережа магазинів «Файно Маркет» запустила серію анімаційних роликів, де розкриває свою місію «Добросусідства». Щороку компанія втілює благодійні ініціативи у межах корпоративних цілей сталого розвитку та надає персональні знижки.

“Пріоритетний напрямок для нас наразі – це допомога оборонцям країни: закупівля необхідної техніки, автівок, або їх ремонти, забезпечення медикаментами та продуктами харчування. Водночас продовжуємо працювати й над іншими соціальними напрямками, що дає свої результати: придбали обладнання для лікарень, встановили скриньки для збору коштів на лікування тяжко хворих дітей, передали харчування та медикаменти для тварин з притулків, підтримали дитячі будинки – наші аніматори завжди з радістю проводять свята з дітьми. Все задля дитячих посмішок. Приємно, що більшість добрих справ втілюємо разом з нашими небайдужими сусідами, які беруть активну участь у соціальних проєктах”, –– прокоментували представники “Файно Маркет”.

Один із проєктів цілеспрямованої допомоги суспільству від Файно Маркет – програма лояльності “Пенсійна”. Завдяки ній покупці мають змогу заощаджувати кошти на покупках. У 2023 році компанія надала персональних знижок для людей пенсійного віку на понад 120 000 000 гривень.

“У час коли навколо нас багато стресу та страху, ми хочемо підтримати наших сусідів, стати опорою та бути каталізаторами позитивних змін на територіях, де є Файно Маркет. “Творимо простір добрих” – це заклик до дій та підтримки довготривало маніфесту “Добросусідство”. Добрих справ має більшати”, –– розповідають представники мережі магазинів.

Перший анімований ролик Файно Маркет презентував у середині січня цього року. Його мета надихнути якомога більше людей долучатися до корисних справ.


Вже за два тижні після старту компанія презентувала другу серію «Великі зміни починаються з нас». У ролику розкривається маніфест добросусідства — «творимо простір добрих». Співпраця з волонтерами, допомога дітям та батькам, що опинилися у скрутній ситуації, збори для захисників, годівля тварин у притулках, а також захист довкілля — це частина добрих справ соціального напрямку, що підтримує мережа та її покупці.


Ритейлер анонсує, що невдовзі випустить й третю серію мультфільму “Творимо простір добрих”.

“Файно маркет –– це вже не просто магазин біля дому, де люди роблять щоденні покупки та приходять на каву”, це місце підтримки, де гуртуються однодумці –– “Простір добрих”. У 2024 році відкриваємо новий важливий соціальний напрямок, завдяки якому разом з сусідами створюватимемо затишне середовище у містах, громадах та поселеннях”, –– зазначають у мережі.

Довідка, ТОВ «Вересень плюс», що розвиває мережу магазинів біля дому «Файно Маркет», серед лідерів платників податків та кращих роботодавців Кіровоградщини, а також чотири роки поспіль займає перше місце у конкурсі “Народний бренд”.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*