10 травня 2019

AGROPORT: тепер і в Туреччині

AGROPORT: тепер і в Туреччині

4677

Форум представляє українських органіків на міжнародній виставці AGROPORT – це не тільки найбільший сільськогосподарський Форум і виставка в Східній Європі. Це потужне лобі українських виробників на міжнародному ринку.

Тому після німецького Нюрнбергу, де команда AGROPORT організувала Національний павільйон, знову закордон –  тепер турецький Ізмір. Тут з 15 по 18 травня проходитиме X Міжнародна виставка органічних продуктів Ekoloji Izmir 2019. 

Туреччина сьогодні один з найбільших світових виробників органіки – цей напрям має велику підтримку від держави. Тому й виставка проводиться масштабно, за підтримки Міністерства сільського та лісового господарства та у співпраці з Асоціацією екологічних сільськогосподарських організацій. Асортимент продукції широчезний: від органічного одягу до дитячих товарів, від косметики до продуктів харчування та засобiв гігієни, пакувальне обладнання, послуги тощо. В рамках програми пройдуть численні семінари та конференції. Очікуються гості з країн Східної Європи, Центральної Азії, Близького і Середнього Сходу та Африки. Для всіх учасників виставки організатори пропонують безкоштовне проживання в готелях Ізміру – цей регіон славиться не тільки обсягами органічного виробництва, а й курортами.  

До речі, Izmir Organic Products Fair цього року став партнером AGROPORT і  був представлений на Форумі у Львові. Тепер українці поїхали показати свої органічні досягнення. Наші виробники будуть представлені під  експортним брендом BuyOrganic.in.ua.  Загалом майже 400 найменувань. Є звісно,  і сировина – зерно, ягоди, але також велика частка переробленої продукції: олія, чаї, мед,томатна паста, молочна продукція, соки, фруктові пасти тощо. Участь у виставці відкриває для наших виробників нові перспективні ринки – адже очікують понад 13 тис. відвідувачів.

 «AGROPORT  давно переріс формат сільськогосподарської виставки і сьогодні це справжня еко-система підтримки виробників. Українські аграрії вміють виготовляти високоякісну продукцію, але маркетинг поки що слабкий. А без нього про іноземні ринки годі мріяти, – розповідає керівник AGROPORT Ukraine Дмитро Титаренко.  – Основні наші зусилля спрямовані саме на те, щоб вивести нашого виробника на світовий рівень. Тому активно представляємо своїх експонентів на міжнародних, заходах. У лютому був Біофах у Нюрнберзі, зараз Ізмір, далі на черзі – виставка у Лондоні.  Деякі українські виробники приїдуть особисто, але багатьох буде представляти команда AGROPORT». 

Крім того, українці мають потужний інструмент для виходу на міжнародний ринок – AgrоportEх.Bio – це мобільна платформа, яка забезпечує прямий доступ для покупців зі всього світу до сертифікованих виробників органічної продукції. Вона вже працює українською, російською та англійською мовами і доступна для користувачів з 35 країн. Наступного тижня буде вперше представлена на виставці в Туреччині.

З великими планами в Ізмір збирається компанія «5 ELEMENT» – постійний партнер і учасник AGROPORT.  Компанія  виготовляє добрива, які  дозволені в органічному виробництві. Це унікальна розробка українських вчених. Препарати активно використовуються в майже двох десятках країн, але Туреччина, як один з найбільших виробників органіки особливо цікава. Компанія, до речі, стала спонсором національного стенду  в Ізмірі. 

 «AGROPORT виконує дуже важливу місію: популяризує органічний рух в Україні, а українських виробників – на міжнародних ринках. Для середніх і дрібних аграріїв, які самі не можуть поїхати на такі виставки, це взагалі унікальний шанс знайти іноземних партнерів, – говорить Володимир Білий, керівник підприємства «5 ELEMENT». 

Для України органічне виробництво – чи не найперспективніший напрямок в агро. На щастя, ми дуже вчасно встигли включитися у глобальні  процеси. І зробили це відразу на високому рівні. 

Дізнатися більше інформації про виставку можна на сайті www.agroport.ua

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*