24 вересня 2021

Конгломерат Kering відмовляється від використання хутра

Конгломерат Kering відмовляється від використання хутра
1796

Французький конгломерат люксових модних Домів зробив оголошення, в якому говориться, що з 2022 року у виробництві колекцій всіх брендів Групи буде припинено використання натурального хутра. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на PROfashion.

«Протягом багатьох років Kering прагнув стати лідером в області сталого .розвитку, керуючись концепцією luxury-виробів, яка невіддільна від найвищих екологічних і соціальних цінностей і стандартів, - заявив Франсуа-Анрі Піно, голова та головний виконавчий директор Kering. - Наша Група завжди намагалася оптимізувати методи роботи як у власному ланцюжку постачань, так і в секторі предметів розкоші в цілому. Прийшов час зробити ще один крок вперед і припинити використання хутра в усіх наших колекціях. Світ змінився разом із нашими клієнтами, і люксовий сегмент, природно, повинен адаптуватися до цих змін».

У 2019 Група вже формалізувала і опублікувала набір стандартів щодо захисту тварин. Встановлені правила будуть надалі адаптовані під інші матеріали тваринного походження.

Нововведення торкнуться всіх брендів Групи: Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen, Brioni, Boucheron, Pomellato, DoDo, Qeelin, Ulysse Nardin, Girard-Perregaux, а також окуляри Kering.

Місяць тому онлайн-рітейлер Mytheresa оголосив про припинення продажів виробів з хутра також з 2022 року. Таким чином, виробники люксових виробів втратили великого дистриб'ютора, що може спричинити і подальші подібні заяви від великих гравців ринку.

Читайте також: Dolce & Gabbana відмовила Kering

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також