30 листопада 2021

Kraft Heinz позбавилася виробництва натурального сиру

Kraft Heinz позбавилася виробництва натурального сиру
1099

Kraft Heinz завершила продаж певних активів свого глобального сирного бізнесу та ліцензію на певні торгові марки філії Groupe Lactalis, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

«Продаж нашого портфеля натуральних сирів є ще однією віхою в нашій швидкій трансформації, – зазначив генеральний директор Kraft Heinz Мігель Патрісіо. - Продаж інвестицій є чудовим прикладом нашого гнучкого управління портфелем, і ми віримо, що це допоможе Kraft Heinz покращити наш загальний профіль зростання, нашу стратегічну спрямованість та фінансову гнучкість».

Угода, оголошена у вересні минулого року, оцінюється приблизно в 3,3 мільярда доларів і включає грошову винагороду приблизно в 3,2 мільярда доларів.

Транзакція передбачає продаж виробництва натурального, тертого, культивованого та спеціального сиру в США, тертого сиру в Канаді та виробництва тертого, плавленого і натурального сиру за межами США та Канади.

Це також  включає глобальні права інтелектуальної власності компанії на кілька брендів, включаючи, серед інших, Cracker Barrel, Breakstone's, Knudsen, Athenos, Polly-O і Hoffman's, а також бренд Cheez Whiz у більшості країн за межами США та Канада.

Угода також  включає безстрокові ліцензії на бренди Kraft і Velveeta, які компанія надасть Groupe Lactalis на певні сирні продукти.

Kraft Heinz збереже свої підприємства з виробництва плавленого сиру KraftSingles, Velveeta та Cheez Whiz у США та Канаді.

Читайте також: Kraft Heinz створила кетчуп з томатів, вирощених в марсіанських умовах

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також