01 грудня 2021

Виробник цукерок «Mozart» оголосив про банкрутство

Виробник цукерок «Mozart» оголосив про банкрутство
1416

Австрійський виробник шоколаду Salzburg Schokolade, знаменитий на весь світ своєю продукцією під брендом Mirabell Mozartkugeln, оголосив про банкрутство. Компанія зіткнулася з фінансовими проблемами, у тому числі через відсутність туристів у Відні та Зальцбурзі в останні два роки, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Багато кондитерських в Австрії змушені були закритися на тлі пандемії та обмежень, а продукція Salzburg Schokolade перестала користуватися високим попитом через різке скорочення туристичних заходів. Одночасно зросли ціни на сировину та логістичні послуги.

Сумарна заборгованість виробника перед кредиторами та контрагентами досягла позначки 27,3 млн євро, а про проблеми компанії було відомо ще до початку пандемії. На тлі складнощів Salzburg Schokolade змушена була скоротити виплату зарплат і премій співробітникам.

Звітні збори з питання банкрутства компанії заплановані на 13 грудня 2021 року, а аудиторське засідання відбудеться 7 лютого 2022 року. Поданий прогноз подальшого існування компанії показує негативний результат, а здатність компанії до реструктуризації доведеться розглядати окремо, повідомили в асоціації захисту кредиторів. На сьогоднішній день проблеми компанії торкнулися вже 140 співробітників та понад 600 кредиторів.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також