30 грудня 2021

2021 став переломним у рітейлі: кількість відкритих перевищила кількість закриттів

2021 став переломним у рітейлі: кількість відкритих перевищила кількість закриттів
2147

За підсумками 2021 року загальна кількість роздрібних магазинів, що відкрилися, на ринку в США перевищила кількість закриттів, випливає з матеріалів дослідження міжнародної консалтингової та дослідницької компанії Coresight Research. Згідно з отриманими даними, за минулі дванадцять місяців було відкрито 5083 та закрито 5079 фізичних магазинів, незважаючи на те, що споживачі швидко переходили на онлайн-канали. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Багато компаній, що спочатку спеціалізувалися на онлайн-продажах, у 2021 році активно освоювали фізичний роздріб. Серед рітейлерів, які вийшли в офлайн з відкриттям магазинів або корнерів на площах інших мереж - Warby Parker, Casper, Allbirds, Bonobos та Dollar Shave Club.

Ще один позитивний сигнал для ринку традиційної роздрібної торгівлі – фінансові звіти найбільших гравців на ринку. За третій квартал Walmart, Target і Home Depot відзвітували вище за прогнози.

Експерти відзначають, що протягом останніх двох років фізичні роздрібні магазини відкривалися з великою обережністю на тлі обмежень, що діяли, і зростання онлайн-замовлень. Тим не менш, найбільші рітейлери змогли наростити свої позиції на ринку, в той час як багато дрібних мереж змушені були закриватися через відплив клієнтів і падіння виручки.

Для деяких великих рітейлерів 2020 став останнім в історії. У той же час, Neiman Marcus, True Religion Apparel та американський дивізіон Muji змогли подолати кризову ситуацію та вийти з банкрутства наприкінці 2020 року.

Аналітики сходяться на думці, що традиційні роздрібні магазини продовжують відігравати важливу роль, незважаючи на зростання показників провідних інтернет-магазинів і маркетплейсів. У 2022 році, у разі відсутності форсмажорних факторів, ринок продовжить відновлення, а провідні бренди активніше розширюватимуть свою присутність у фізичному роздробі.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також