05 січня 2022

Apple видала співробітникам бонуси, щоб вони не пішли працювати у Meta

Apple видала співробітникам бонуси, щоб вони не пішли працювати у Meta
1245

Apple видала деяким своїм співробітникам бонуси від $50 тисяч до $180 тисяч в акціях. Таким чином компанія убезпечила себе від витоку цінних кадрів до конкурентів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Bloomberg.

За даними агентства, позапланові бонуси отримали близько 10-20% талановитих інженерів, які займаються кремнієвими мікросхемами, апаратним та програмним забезпеченням. Деякі працівники компанії отримали акції на $80 тисяч, $100 тисяч або $120 тисяч. Ці бонуси не є частиною звичайного пакету преміювання, що включає зарплату, акції та грошовий бонус, і видавалися співробітникам, які продемонстрували високі показники.

Стало відомо, що Meta Platforms підвищила заробітну плату своїх співробітників. Як зазначає агентство, за останні кілька місяців компанія Марка Цукерберга переманила у Apple близько 100 інженерів..

Найближчим часом компанії будуть головними конкурентами на ринку виробників пристроїв для віртуальної реальності та розумних годинників. А за допомогою премій Apple виборює цінні кадри всередині Кремнієвої долини.

Читайте також: Apple тимчасово закрила всі магазини в Нью-Йорку

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також