29 грудня 2021

Apple тимчасово закрила всі магазини в Нью-Йорку

Apple тимчасово закрила всі магазини в Нью-Йорку
1304

Apple змушена була тимчасово припинити роботу всіх своїх роздрібних магазинів у Нью-Йорку. У компанії вирішили закрити двері для покупців через зростання кількості захворювань в останні дні та погіршення епідеміологічної ситуації. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Reuters.

«Ми регулярно стежимо за ситуацією і залежно від неї змінюватимемо наші заходи з охорони здоров'я та послуг, що надаються в магазинах. Так ми дбаємо про здоров'я наших клієнтів та співробітників», - прокоментували у прес-службі Apple.

Тимчасово призупинено роботу дванадцяти магазинів Apple у Нью-Йорку. Для покупців відкрито можливість замовлення товарів онлайн з отриманням у роздрібних магазинах, які у ці дні працюватимуть як пункти видачі. Своїх співробітників, що працюють з інтернет-замовленнями, Apple зобов'язала дотримуватися маскового режиму.

Вперше на подібний крок у Apple зважилися навесні 2020 року, під час першої хвилі поширення вірусу. Тоді всі нью-йоркські магазини мережі були закриті для обслуговування покупців упродовж двох тижнів. Раніше в компанії вирішили перенести дату повернення співробітників до офісів та продовжити віддалений режим на певний термін.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також