14 січня 2022

Названо найпопулярніші торгові вулиці Європи

Названо найпопулярніші торгові вулиці Європи
2169

Лондон лідирує серед європейських мегаполісів за кількістю найбільш затребуваних у рітейлерів торгових вулиць, випливає з матеріалів дослідження консалтингової компанії BNP Paribas Real Estate. Аналіз охоплює топові локації у 34 містах. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Перше місце в рейтингу займає Oxford street, на якій розташовані флагмани Zara, H&M, River Island, Selfridges та Primark. На третьому місці в табелі про ранги знаходиться Regent street, де відкриті, у тому числі головні магазини Weekday, Cos, Arket, Burberry та Levi's.

Експерти, які проаналізували трафік на головних пішохідних вулицях Європи, зазначають, що на тлі відновлення попиту локації залишаються привабливими для розвитку ритейлера, у тому числі за рахунок нових моделей та форматів роздрібної сучасної роздрібної торгівлі.

Зокрема, Лондон залишається затребуваним напрямом завдяки високому внутрішньому трафіку навіть за умови скорочення міжнародного туризму. До списку топ-локацій для рітейлерів входять також Long Acre street і Bond street, що залишається головним домом для люксових брендів Fendi, Jimmy Choo, Rolex та багатьох інших.

Другою затребуваною локацією в Європі після Oxford street, згідно з даними дослідження, є мадридська Gran Via - головна вулиця іспанської столиці, що акумулює флагманські магазини брендів мас-маркету.

"Gran Via зміцнила свою роль як ключовий напрямок завдяки таким потужним флагманським магазинам, як Primark, Adidas та Huawei", - прокоментували в BNP Paribas Real Estate, зазначивши, що локація також залишається популярною зоною відпочинку вдень і вночі, об'єднуючи не лише модні магазини, але і кінотеатри, театри та популярні ресторани.

Четверте місце в рейтингу займає Corso Vittorio Emanuele II у Мілані, на якій розташовується один з найбільших європейських універмагів La Rinascente, а також флагмани Apple та Victoria's Secret та безліч великих магазинів масових брендів.

Champs-Élysées, Париж

П'ятірку лідерів замикає паризька Champs-Élysées, яка в останні роки не втрачає популярності. За останній період компанію Galeries Lafayette у найбільш відвідуваній локації міста склали, зокрема "Будинок інновацій Nike" та автосалон Mercedes-Benz.

Окремо згадується, що найбільш відвідуваною пішохідною торговою вулицею у великих містах Європи визнано Schildergasse у Кельні. За експертними оцінками, її відвідують близько 77,2 тисячі людей на день. У даний час вулиця знаходиться в процесі перетворення, зокрема, завдяки завершенню будівництва нового багатофункціонального комплексу Antoniter Quartier.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також