14 січня 2022

Китай звинувачує KFC у надмірній кількості харчових відходів

Китай звинувачує KFC у надмірній кількості харчових відходів
1591

На даний момент у закладах KFC, розташованих на території Китаю, діє акція, в рамках якої відвідувачі ресторанів можуть отримати набір іграшок з обмеженої колекції. Щоб отримати іграшку, люди купують багато страв, які потім викидаються на сміття, повідомляється на сайті Асоціації споживачів Китаю. Про це пише TradeMaster.UA з посиланням на Retail.

Китайський уряд і ЗМІ розкритикували мережу ресторанів KFC через збільшення харчових відходів. За даними Асоціації споживачів Китаю, відвідувачі закладів мережі швидкого харчування купують багато їжі, щоб отримати іграшки з акції (багато з них дуже рідкісні), а потім викидають нез'їдені страви на сміття.

Зокрема, кілька людей придбали за раз більше ста страв у KFC, витративши близько 1650 доларів, щоб зібрати всю колекцію іграшок. Представники Асоціації наголошують, що акція мережі ресторанів спрямована на «ірраціональних споживачів», спонукаючи їх скуповувати їх багато їжі, що «суперечить громадському порядку, добрим звичаям та духу закону».

Минулого року уряд Китаю випустив «План дій», у якому звернувся до жителів країни з проханням не замовляти більше їжі, ніж вони можуть з'їсти. Також у цьому плані містився заклик повідомляти держоргани про заклади, які створюють надлишкові харчові відходи.

Читайте також: Quick Pick-Up замість drive-thru - KFC змінює правила гри

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також