31 січня 2022

Diageo поскаржилася на виснаження запасів алкоголю через високий попит на фоні пандемії

Diageo поскаржилася на виснаження запасів алкоголю через високий попит на фоні пандемії
1419

Один із найбільших у світі виробників спиртних напоїв Diageo (бренди Johnnie Walker, Guiness, White Horse, Crown Royal, Smirnoff, Baileys, ром Captain Morgan, Gordon's та ін.) зафіксував виснаження запасів алкогольної продукції через високий попит під час пандемії. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на The Wall Street Journal.

Так, практично закінчили запаси віскі Crown Royal, Lagavulin та текіли Don Julio. Відновлення продажів цих напоїв може статися лише за кілька років, оскільки термін витримки досить довгий. Наприклад, текіла Don Julio витримується щонайменше два з половиною роки.

Для подолання ситуації виробник наростив випуск алкогольних напоїв з довгою витримкою, розповів виконавчий директор Diageo Іван Менезес.

Також Diageo почала проводити активні рекламні кампанії з просування менш популярних брендів алкоголю, щоб задовольнити попит, додав він.

Виручка в першому півріччі 2021-2022 фінансового року, що завершилося 31 грудня, зросла на 16% і склала 7,96 млрд фунтів стерлінгів проти 6,87 млрд фунтів роком раніше.

Читайте також: Diageo інвестує 500 мільйонів доларів у виробництво текіли

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також