28 березня 2022

Світові рітейлери відмовляють від російських товарів

Світові рітейлери відмовляють від російських товарів
1158

Канадські продуктові мережі починають відмовлятися від продажу товарів російських виробників. З полиць місцевих супермаркетів зникають такі товари, як насіння, зефір у шоколаді, квас тощо, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Про зупинення продажів товарів російських брендів заявили, зокрема рітейлери Empire Company Ltd., Metro Inc. та Loblaw Companies Ltd., пише Globe and Mail. Раніше на початку місяця багато торгових мереж припинили продажі російської горілки.

Наголошується, що Empire Company Ltd. (Торгові мережі Sobeys, Safeway і FreshCo) почала вилучати з продажу російські товари ще на початку березня. Аналогічні дії роблять у Metro Inc. У Loblaw Companies Ltd. відстежують, щоб товари із росії не замовлялися знову.

У середині місяця президент США Джо Байден ухвалив черговий пакет антиросійських санкцій, заявивши про заборону на імпорт горілки, морепродуктів та діамантів із росії. У свою чергу, влада Великобританії ввела 35% мито на імпорт низки товарів з росії, зокрема горілку. Також готується рішення про заборону експорту в галузі елітної води, люксових автомобілів та творів мистецтва.

Читайте також: Запрацював сайт для відстеження реакції глобальних рітейлерів на війну в Україні

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також