29 березня 2022

Decathlon призупиняє комерційну діяльність і закриває магазини в росії

Decathlon призупиняє комерційну діяльність і закриває магазини в росії
1400

Французький спортивний бренд Decathlon заявив про рішення призупинити комерційну діяльність і закрити магазини в росії у світлі війни в Україні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Представники компанії коментують, що Decathlon весь час уважно слідкував за розвитком ситуації в Україні.

“Хоч ми й мовчали, але у жодному разі не стояли осторонь протягом усього цього часу. З перших днів війни команда Decathlon в Україні відчинила двері своїх магазинів і віддала з них усе, що було необхідним для волонтерів у Києві та Одесі: від шкарпеток і бафів до пуховиків і наметів.

В Польщі було створено пункт солідарності Decathlon, який централізовано безоплатно передає наші товари місцевим неурядовим організаціям, що допомагають українцям, які були вимушені залишити свої домівки. Станом на сьогодні вже передано спорядження та предметів першої необхідності на суму приблизно 2,6 мільйонів євро.

Decathlon створив фонд солідарності у розмірі 1 мільйон євро для підтримки людей, які постраждали від збройного конфлікту. Додатково фонд буде відкритий для внесків від членів нашої команди, яких більше 100,000 по всьому світу. Всі їхні внески буде подвоєно, а загальну суму буде передано українським громадським організаціям, які зараз рятують життя та допомагають українському народу.

Наступний крок у цій безпрецедентній ситуації та відповідно до чинних міжнародних санкцій - це призупинення нашої комерційної діяльності й закриття 60 магазинів в росії”, - зазначається в офіційному зверненні Decathlon Ukraine.

Також в компанії додають, що ряд зусиль було спрямовано на безпеку, підтримку та збереження заробітної плати 125 членів команди в Україні:

“Ми дуже пишаємося працівниками Decathlon по всьому світу. Вони прийняли у себе 30 членів української команди, а в деяких випадках і їхні сім'ї.

Віримо, що зовсім скоро зможемо повернутися до нашої основної місії - змінювати життя українців й українок на краще завдяки спорту”.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також