30 березня 2022

На росії зачинилися всі магазини Reserved, Cropp і House

На росії зачинилися всі магазини Reserved, Cropp і House
1218

Польська LPP Group, один із найбільших гравців на ринку фешн-рітейлу на росії, оголосила про закриття всіх магазинів. Рішення про зупинення бізнесу в країні компанія ухвалила однією з перших ще наприкінці лютого. Протягом місяця проходила підготовка до припинення операційної діяльності та магазини підконтрольних LPP брендів продовжували працювати по всій країні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

«Компанія завершила оперативні заходи, необхідні для закриття магазинів на росії, і сьогодні закрила останній із них. Таким чином, відповідно до раніше зробленої заяви з 30 березня всі магазини брендів LPP будуть закриті на російському ринку», - прокоментували в прес-службі компанії.

LPP Group, поряд з Inditex та H&M є одним із ключових орендарів у російських торгових центрах. Група розвиває мережі магазинів повсякденного одягу під брендами Cropp, House, Mohito, Reserved та Sinsay.

Раніше на початку березня LPP Group повністю призупинила постачання товарів до росії, а також згорнула інвестиційну активність, призупинила експансію та припинила онлайн-продажі всіх своїх брендів.

Таким чином LPP Group приєдналася до довгого списку міжнародних брендів, що закрили свої магазини на площах російських ТЦ. За експертними оцінками, у топових торгових комплексах Москви та Санкт-Петербурга іноземні фешн-бренди займають до 60% площ, у регіонах цей показник знаходиться на рівні в середньому близько 20%.

Читайте також: Decathlon призупиняє комерційну діяльність і закриває магазини в росії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також