16 травня 2022

McDonald's остаточно йде з росії – ресторани відкриються під новим брендом

McDonald
970

McDonald's вирішила остаточно піти з рф на тлі російського вторгнення в Україну. Компанія готується продати свої активи на російському ринку, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Мережа ресторанів буде перезапущена під новим брендом, при цьому робочі місця будуть збережені, а меню залишиться тим самим. За неофіційними даними, в результаті продажу бізнесу «піде» з росії лише сам бренд.

У російському офісі McDonald's підтвердили інформацію про те, що подальша робота на російському ринку є недоцільною і такою, що не відповідає цінностям компанії. Найближчим часом активи будуть продані російському інвестору, що спричинить «відмову у використанні назви, логотипу, брендів та меню McDonald's.

McDonald's вирішила зупинити роботу на росії в середині березня, закривши понад 650 ресторанів по всій країні. На сьогоднішній день роботу продовжують франчайзингові заклади - на транспортних вузлах та в кількох регіонах рф. Основні конкуренти McDonald's на росії – Burger King і KFC – продовжують працювати в штатному режимі, оскільки переважна більшість ресторанів працює за франчайзингом, хоча офіційно Yum! Brands повідомила про зупинення розвитку в країні-агресорі.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також