16 травня 2022

Coca-Cola HBC також скоротить свою діяльність на рф

Coca-Cola HBC також скоротить свою діяльність на рф
1012

Попри зростання продажів на території росії в першому кварталі, компанія Coca-Cola HBC розглядає питання про зменшення своєї присутності на ринку країни-агресора. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM.

Американський гігант Coca-Cola зупинив свій бізнес на рф після повномасштабного вторгнення в Україну. Ця компанія лише частково належить американцям та займається розливом напоїв на росії, в Італії та деяких інших країнах. При цьому російський ринок для неї є головним.

І все ж, Coca-Cola HBC, судячи з усього, відмовиться розливати та продавати росіянам напої під основними брендами, а зосередиться виключно на місцевих торгових марках. Скоріш за все, причина в доступі до фірмових концентратів, без яких неможливо випускати американські безалкогольні напої.

Виконавчий директор Зоран Богданович заявив, що зростання виробництва та продажів у першому кварталі становило 11,3%. Але у компанії також розуміють, що надалі така динаміка стане неможливою,якщо робити вигляд, що у світі нічого не відбувається і на рф можна продовжувати працювати як до війни. Зрештою, Coca-Cola HBC може отримати позитивний фінансовий результат навіть за умови суттєвого скорочення роботи на росії. Тим більше, що компанія нещодавно активно заявила себе на єгипетському ринку, який мав би стати компенсацією.

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також