24 травня 2022

У Нью-Йорку оголошено режим надзвичайного стану через дефіцит дитячого харчування

У Нью-Йорку оголошено режим надзвичайного стану через дефіцит дитячого харчування
1088

Влада Нью-Йорка ввела режим надзвичайного стану в місті на тлі дефіциту дитячих молочних сумішей, що виник. Загальнонаціональний дефіцит на ринку виник у США внаслідок тимчасового закриття підприємства компанії Abbott Nutrition, одного з найбільших постачальників молочних сумішей у країні. Виробнича лінія була закрита після виявлення у сумішах хвороботворних бактерій. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

"Загальнонаціональний дефіцит дитячих молочних сумішей завдав неймовірного болю та занепокоєння сім'ям по всьому Нью-Йорку - і ми повинні діяти невідкладно", - прокоментував своє рішення мер міста Ерік Адамс, зазначивши, що указ дозволить припинити діяльність "будь-яких ритейлерів, які бажають нажитися на цій кризі, підвищуючи ціни на товари першої необхідності".

Зазначається, що указ про введення надзвичайного стану дозволить використати всі можливі ресурси, щоб забезпечити доставку молочних сумішей нужденним і переконатися в тому, що "найменші жителі Нью-Йорка залишаться живими".

За останніми даними, у США більше 40% великих торгових мереж не мають достатніх запасів молочних сумішей. Міністерствам було видано розпорядження запустити імпорт продукції з-за кордону за умови їх відповідності американським стандартам здоров'я та безпеки.

Для споживачів, які стикаються із завищеними цінами на молочні суміші, було відкрито гарячу лінію та створено спеціальний портал в інтернеті. В даний час профільні відомства та міністерства об'єднуються з контролюючими органами для забезпечення підвищення продовольчої безпеки на адресу найбільш уразливих верств населення.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також