25 липня 2022

Quantum International на міжнародній виставці International E-Commerce Expo

Quantum International на міжнародній виставці International E-Commerce Expo
1567

QuantumInternational спільно з компанією Kapelou EU взяли участь у міжнародній виставці International E-Commerce Expo, повідомляє TradeMaster.UA.

7 – 9 червня у Ріяді, Саудівська Аравія, пройшла наймасштабніша міжнародна виставка електронної комерції – IEC EXPO 2022 у регіоні Близького Сходу.

Команда Kapelou у числі CEO — Олександр Клименко, Manager director – Олександр Труба, Sales project manager – Сергій Паламарчук з ентузіазмом прийняли запрошення CEO компанії Quantum International – Бартоша Фурмана і відправились ділитись досвідом в Ріяд на міжнародну виставку у королівстві Саудівської Аравії присвячену електронній комерції - International E-Commerce Expo.

IEC EXPO — найбільша міжнародна виставка в Королівстві Саудівська Аравія у рамках діяльності Королівства, що спеціалізується на е-commerce. Захід охоплює усі елементи цього виду діяльності.

Включає існуючі й нові міжнародні та місцеві бренди, які йдуть в ногу з торгівлею часу, відповідно до напряму цифрової трансформації Королівства і в ногу з Vision 2030. Число відвідувачів перевищує 7 тисяч фахівців з 50 країн світу. Серед учасників як представники B2B, так і B2C.

На своєму стенді провідні фахівці компаній представили комплексні рішення для автоматизації складів, комплектації “хвиль” замовлень, автоматичного сортування, розміщення та зберігання, презентували останні реалізовані кейси, ділились профільними порадами та рішеннями для бізнесу. 

Довідка

KAPELOU — виробник роботизованого обладнання та постачальник комплексних рішень для складу. Розробляє та впроваджує інноваційні технології вже понад 9 років. Пропонує комплексні рішення по автоматизації складської логістики.

Цілі виставки:

- Підтримка електронної торгівлі та надавання інвестиційної можливості підприємцям, а також сприяння створенню їх власних проєктів.

- Заохочення цифровізації шляхом використання переваг великого технічного прогресу, а також сприяння підтримці й мотивації підприємців, які йдуть в ногу з технологіями та знайомляться з різними областями.

- Можливість представити свій цифровий бізнес, розширити свою базу прихильників і притягнути більше клієнтів.

- Розширити свої знання і комерційну обізнаність в області електронної комерції.

- Можливість налагодити ділові зв'язки й партнерські стосунки як між учасниками, так і між відвідувачами виставки.

- Компанія Quantum International виражає свою подяку за чудову організацію IEC EXPO та своїм партнерам компанії KAPELOU EU за підтримку та планує і надалі брати участь у найактуальніших подіях сектору.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також