16 серпня 2022

Бренд Victoria Beckham заборгував 54 млн фунтів стерлінгів

Бренд Victoria Beckham заборгував 54 млн фунтів стерлінгів
1329

Бренд модного одягу Victoria Beckham має заборгованість у розмірі 53,9 млн фунтів стерлінгів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Fashionunited.com.

За наявними у розпорядженні видання даними, однойменний бренд і нова лінія косметики Вікторії Бекхем зазнали збитків близько 6,6 млн фунтів стерлінгів у 2020 році. За підсумками 2019 року компанія вже фіксувала заборгованість у розмірі 15,6 млн фунтів стерлінгів.

Також стало відомо, що через наслідки пандемії загальна виручка Victoria Beckham Holdings group впала на 6% до 36,1 млн фунтів стерлінгів (у 2019 році була 38,3 млн фунтів стерлінгів).

Представник прес-служби бренду підтвердив факт заборгованості та повідомив, що компанія вжила необхідних дій щодо контролю грошових коштів та витрат, що дозволило скоротити операційні збитки на 57%. Зокрема, зазнала переформатування бізнес-модель компанії.

Незважаючи на збитки, річні звіти, подані до реєстраційної палати Companies House у Лондоні, показали, що бізнес-імперія Девіда та Вікторії Бекхем за підсумками року, що закінчився в грудні 2020 року, фактично подвоїла свій прибуток, який склав 11,6 млн фунтів стерлінгів ( у 2019 році прибуток сягав 4,5 млн фунтів стерлінгів). У 2020 році пара отримала загальні дивіденди у розмірі 15 млн фунтів стерлінгів і заплатила 2,5 млн фунтів стерлінгів податків. Більшість цих коштів була отримана від співпраці Девіда Бекхема з adidas, виробником годинників Tudor і брендом віскі Haig.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також