06 жовтня 2022

В Італії з’явився новий формат міні-магазинів

В Італії з’явився новий формат міні-магазинів
1265

В Італії розгортається новий формат магазинів, що пропонує споживачам можливість цілодобових покупок сім днів на тиждень. Перша така крамниця під назвою Slipop підчинила свої двері для клієнтів 30 вересня у Монтеротондо, поблизу Риму. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM.

У більшості країн ЄС трудове законодавство настільки жорстке, що не дозволяє вести торгівлю пізно увечері та у вихідні дні. Але магазини цієї мережі – безкасові. Їх планують розташовувати у стратегічних місцях, наприклад, поблизу великих житлових будинків, де завжди є попит на покупки різних товарів. Ще одна перевага нового формату – крамниці займають невелику площу. Вони, наприклад, можуть зайняти місце колишнього газетного кіоску.

Тим не менш, Slipop гарантує наявність високоякісних продуктів: для харчування, напоїв, а також миючих засобів та усього іншого, що люди купують щодня. Власники обіцяють, що ціни не будуть вищими, ніж у супермаркетах, хоча вибір брендів, звісно ж, доведеться обмежити. Безпеку навколо цих сучасних торгових точок забезпечуватимуть сучасні системи відеоспостереження.

Додатково компанія Chiama, що презентує формат Slipop, запропонує клієнтам спеціальну онлайн-платформу Food on the Mov, яка дозволить покупцям замовляти для себе товари, які пізніше можна буде отримати через безкасові крамниці.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також